سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف 750 راس دام قاچاق توسط نیروی دریایی سپاه

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 21 اردیبهشت 1400 - 08:30
رزمندگان منطقه یکم ندسا یک شناور حامل 750 راس دام قاچاق را توقیف کردند.
قاچاق،دام،كالا،منطقه،سپاه،دريايي،نيروي،لنج،ذوالفقار

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم به نقل از، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه یک فروند لنج باری حامل احشام قاچاق در محدوده تنگه هرمز توسط شناورهای ناوتیپ رزمی 112 ذوالفقار منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.
اخیرا یک فروند لنج حامل 750 راس دام قاچاق توقیف و خدمه آن برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی استان هرمزگان شد.
بنابر اظهارات خدمه، این شناور تا کنون در چندین نوبت بصورت سازماندهی شده در هفته های گذشته قاچاق دام و کالا انجام داده است.
با بررسی های اسناد و مدارک موجود مشخص گردید این شناور تا کنون بیش از 8000 راس دام در چندین نوبت قاچاق کرده است.
شواهد و قرائن در این پرونده حاکی از وجود شبکه سازماندهی شده در موضوع قاچاق دام از کشور به کشورهای حاشیه خلیج فارس و همچنین قاچاق کالا به داخل کشور می باشد که بررسی های مربوطه در این خصوص ادامه دارد.
به گفته فرمانده ناوتیپ ذوالفقار منطقه یکم ندسا ، بنابر ابلاغ جدی سلسله مراتب فرماندهی و حسب دستور دریادار تنگسیری ، نیروی دریایی سپاه بصورت جدی برای جلوگیری از قاچاق کالا،دام و سوخت در منطقه خلیج فارس و دریای عمان حضوری فعال و دائم داشته و ضمن فراهم نمودن امنیت پایدار در منطقه ، با اخلاگران امنیت و وارد کنندگان قاچاق کالا برخوردی جدی خواهد کرد.
انتهای پیام/