خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همت ابراهیم و بچه های مدرسه همت+ تصاویر

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 20 اردیبهشت 1400 - 16:41
ابراهيم،تحصيل،مدرسه،روستا،ششم،كيلومتر

به گزارش مشرق پوریا ترابی عکاس، با انتشار این تصاویر در صفحه اینستاگرامی اش نوشت: منطقه صعب‌العبور، روستایی است که فقط ۲۸ کیلومتر با چالدران فاصله دارد اما هنوز ۲۸ کیلومتر جاده آسفالت، نصیبش نشده.
دانش‌آموزان روستای «خان بغلچی» می‌توانند تا کلاس ششم تحصیل ‌کنند.
مدرسه همت هنوز نفس می‌کشد و امثال «ابراهیم تمرزاده» همچنان در چالداران زنده‌اند تا هر روز قدم‌ها را در این راه خطیر رنجه کنند و مصائب مسیر را به ریشخند بگیرند.
دانش‌آموزان روستا از کلاس ششم به بعد ترک تحصیل می‌کنند چون برای تامین خرج تحصیل در مدرسه شبانه‌روزی، در بساط والدین‌شان جز آه و حسرت و ناچاری دارایی دیگری پیدا نمی‌شود.
وقتی دماسنج‌ها منجمد می‌شوند و از کار می‌افتند، بچه‌ها تازه با دمپایی و پای بی‌جوراب راه می‌افتند به سوی مدرسه.
انگشت‌های ترکیده در مصاف با یخبندان و برف و صخره، ابراهیم تمرزاده را پیر کرده.
دری نمانده که این معلم ۳۴ سال برای تهیه وسایل کمک آموزشی نکوبیده باشد.
ابراهیم تمرزاده با کمک شاگردانش بسته‌های معیشتی را میان اهالی روستا تقسیم می‌کند.