خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعقیب کیفری سودجویان و دلالان زمین در زرند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 20 اردیبهشت 1400 - 11:54
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با اشاره به تعقیب کیفری دلالان و سودجویان زمین در این شهرستان، گفت: متخلفان باید اراضی کشاورزی تغییر کاربری شده را به حالت اولیه بازگردانند و در غیر این صورت ساخت و سازهای غیرقانونی تخریب می شود.
اراضي،زرند،غيرمجاز،سازهاي،كاربري،حالت،شهرستان،اوليه

ایسنا/کرمان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با اشاره به تعقیب کیفری دلالان و سودجویان زمین در این شهرستان، گفت: متخلفان باید اراضی کشاورزی تغییر کاربری شده را به حالت اولیه بازگردانند و در غیر این صورت ساخت و سازهای غیرقانونی تخریب می شود.
حجت الاسلام"اسماعیل بلوچ زاده" در بازدید میدانی از وضع ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاهای زرند افزود: متخلفان تا چند روز آینده برای بازگرداندن اراضی به حالت اولیه اقدام کنند و در غیر این صورت ساخت و سازهای غیر مجاز آنها تخریب و به حالت اولیه بازگردانده می‌شوند.
وی تشدید سیاست های پیشگیرانه و نظارتی برای کاهش تخلفات و خسارات واردشده ناشی از تصرف اراضی ملی و همچنین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی را از اولویت های دادستانی شهرستان زرند بر شمرد.
بلوچ زاده با اشاره به نقش سودجویان در ترویج و گسترش بی رویه ی تغییرکاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مناطق خوش آب و هوا از جمله مناطق سرمور، بادیز و ...
از اجرای طرح شناسایی و تعقیب کیفری دلالان و افراد سودجو در این راستا خبر داد.
دادستان زرند ضمن بررسی موارد تصرف غیرقانونی اراضی ملی و تغییر کاربری غیرمجاز؛ بر لزوم اجرای کامل قوانین و مقررات مربوط به اراضی و توجه به تکالیف قانونی و وظایف ذاتی دستگاه های متولی در پیشگیری از هرگونه تخلف تاکید کرد.
انتهای پیام