خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشاوران فرمانداران برای گسترش سواد آموزی در سیستان وبلوچستان تلاش کنند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 20 اردیبهشت 1400 - 08:53
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: مشاوران فرمانداران ضمن تعامل با آموزش و پرورش گزارش‌های میدانی تهیه و علاوه‌بر رفع مشکلات، آسیب‌ها و چالش‌های پیش روی کودکان به گسترش فرهنگ سوادآموزی در استان تلاش کنند.
زنان،بلوچستان،وضعيت،خانواده،مشاوران،سيستان،پيشگيري،دفتر،اساس ...

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: مشاوران فرمانداران ضمن تعامل با آموزش و پرورش گزارش‌های میدانی تهیه و علاوه‌بر رفع مشکلات، آسیب‌ها و چالش‌های پیش روی کودکان به گسترش فرهنگ سوادآموزی در استان تلاش کنند.
به گزارش ایسنا زهرا ابراهیمی در نشست مشاوران بانوان فرمانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به لزوم راه‌اندازی کمیته‌های حقوقی در سطح شهرستان‌ها اظهارکرد: با هدف ارائه خدمات معاضدتی و بررسی وضعیت چالش‌های حقوقی طرحی تدوین و علاوه بر شرح و ارائه به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در اختیار چند شهرستان بر اساس شاخص جمعیتی و به صورت پایلوت قرار خواهد گرفت و بزودی در سرتاسر استان راه اندازی می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: سند ارتقای وضعیت زنان علاوه بر راهبردی بودن نقشه‌ای منسجم را پیش روی مدیران قرار داده تا بر اساس آن سیاست‌های حوزه زنان و خانواده را تبیین و اجرا کنند و رسالت مشاور بانوان نظارت و افزایش سطح دغدغه‌مندی آنان نسبت به اجرا برنامه‌های عملیاتی ست.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این دفتر نسبت به برگزاری دوره‌های توان‌افزایی جوامع محلی، طرح گفت‌وگوی درون نسلی و دوره‌های آموزش راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم در چندین مرحله در حوزه‌های مختلف اقدامات متعدد را با همکاری فرمانداری‌ها انجام داده است تصریح کرد: مشارکت سمن‌ها و نهادهای مدنی در اجرای هر چه بهتر سیاست‌های حوزه زنان به شتاب فرایند توانمندسازی و تاب‌آوری زنان در ایام فاصله گذاری اجتماعی منجر می‌شود.
وی ادامه داد: مشاوران در سال جدید را بر اساس شاخص‌هایی که در نشست مطرح شد با رویکرد توانمندسازی همه جانبه زنان، تدوین و اجرای برنامه‌های عملیاتی بویژه در حوزه‌هایی تبیین قانون جدید حقوق کودک،آخرین وضعیت ستاد پیشگیری وضعیت حقوق کودکان، خانواده و زنان اقدام کنند.
انتهای پیام