خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارندگی به بناهای تاریخی استان کردستان خسارت وارد کرد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 11:06
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: بارندگی‌های اخیر به برخی بناهای تاریخی استان خسارت وارد کرد.
تاريخي،بناهاي،كردستان،خسارت،آب،خانه

سیدمحسن علوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، از وقوع خسارت بارندگی به برخی بناهای تاریخی کردستان خبر داد و اظهار داشت: طبیعتاً زمانی که شدت باران‌ زیاد باشد و چون اکثر سازه‌های بنای تاریخی از گل و کاه‌گل بوده در مقابل باران دوام نمی‌آورد.
وی با اذعان به اینکه برخی از بنای تاریخی استان خسارت دیده‌اند، افزود: عمارت خسروآباد، پل شیخ، خانه غیاثی، خانه سید کریم در محله قلعه چهارلان و خانه عارف‌زاده در محله چهار باغ سنندج از جمله آثار و بناهای تاریخی است که بر اثر بارندگی‌های اخیر آسیب دیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان تصریح کرد: نیروهای میراث فرهنگی مرتباً پیگیر این موضوع بوده اما متأسفانه گاهاً کاری از دستمان برنمی‌آید چراکه در «پل شیخ» آب بالا زده و تا زمانیکه موج آب کم نشود امکان داربست بستن و انحراف آب وجود ندارد.
وی اذعان کرد: در این شرایط بارندگی برای جلوگیری از تخریب بناهای تاریخی کردستان هیچ اقدام عملی از دستمان برنمی‌آید و تنها باید دعای خیر کنیم!
علوی خاطرنشان کرد: تاکنون میزان خسارت وارد شده به بناهای تاریخی کردستان برآورد نشده چراکه در حال جمع‌بندی هستیم.
انتهای پیام/ش