خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی تولید بیش از ۲۷۰۰ تن کلزا در فیروزآباد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 - 17:30
فیروزآباد - مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد گفت: با شروع عملیات بر داشت کلزا پیش بینی می شود ۲۷۰۰ تن از این محصول در فیروزآباد برداشت شود.
كلزا،شهرستان،فيروزآباد،تضميني،موسوي،خريداري

به گزارش خبرنگار مهر، سید کاظم موسوی یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه متوسط عملکرد کلزا در مزارع این شهرستان حدود ۳۲۰۰ کیلوگرم در هکتار است، گفت: با توجه به ارزیابی‌ها پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۷۰۰ تن کلزا در این شهرستان تولید شود.
وی اظهار داشت: برداشت کلزا از شانزدهم اردیبهشت ماه آغاز و تا اوایل خرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: سطح قابل برداشت کاشت کلزا در این شهرستان ۸۵۰ هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد ادامه داد: با برنامه ریزی‌های انجام شده دو مرکز خرید در این شهرستان کلزا را از کشاورزان خریداری می‌کنند و اُفت زنی بر اساس دستورالعمل خرید کلزا صورت می‌گیرد.
موسوی اضافه کرد: دانه کلزا به صورت تضمینی توسط دولت به قیمت ۱۱ هزار و ۵۵۰ تومان خریداری می‌شود.
دبیر شورای کشاورزی فیروزآباد در انتها خاطرنشان کرد: بهره بردارانی که با شرکت روغن کشی نوید خلیج فارس قرارداد منعقد کرده اند، محصول تولیدی را ۵ درصد بیشتر از قیمت تضمینی اعلام شده توسط دولت به فروش می‌رسانند.