خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمان آغاز بازارگردانی ۲نماد فرابورسی

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 - 16:24
عملیات بازارگردانی شرکت‌های فرآورده‌های غذایی و قندتربت‌جام‌ و قند بیستون از فردا (دوشنبه) در فرابورس آغاز می‌شود.
بورس،ناشران،فرابورس،بازارگردان،بازارگرداني،محروميت،جرايم

به گزارش سرویس بورس مشرق، شرکت بورس تهران از آغاز بازارگردانی شرکت‌های فرآورده‌های غذایی و قندتربت‌جام‌ و قند بیستون به ترتیب با نمادهای معاملاتی « قجام» و « قیستو» از فردا(شنبه، ‌۲۰ اردیبهشت) به روش مبتنی بر حراج خبر داد.
در حالی از ۱۰ مهرماه پارسال تمامی شرکت‌های بورسی و تا ۱۵ مهر شرکت‌های حاضر در فرابورس ملزم به معرفی بازارگردان شدند که به گفته مدیر نظارت بر ناشران بورس، همه ناشران پذیرفته شده در بورس موظفند برای انعقاد قرارداد بازارگردانی و معرفی بازارگردان به بورس اوراق بهادار تهران یا فرابورس ایران اقدام کنند.
بر این اساس در صورت اجرا نکردن این ابلاغیه، ناشران متخلف محسوب و جرایم برای آنان در نظر گرفته می‌شود که این جرایم و ضمانت اجرایی شامل تذکر، اخطار، محدودیت موقت یا دائم در دسترسی به سامانه معاملات، تعلیق یا لغو مجوزهای صادره توسط سازمان، محرومیت دریافت خدمات از ارکان بازار سرمایه برای مدت معین، جریمه نقدی، محرومیت از تصدی در هیات‌مدیره اشخاص تحت نظارت، سلب صلاحیت و لغو پذیرش می‌شود.