خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لوکاشنکو انتقال قدرت اضطراری را تغییر داد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 - 14:30
خبرگزاری دولتی بلتا گزارش داد، رئیس جمهوری بلاروس حکمی را به امضا رساند که اجازه می‌دهد قدرت ریاست جمهوری در صورت قتل یا ناتوانی او در انجام وظایف به شورای امنیت کشورش منتقل شود.
جمهوري،قدرت،گزارش

خبرگزاری دولتی بلتا گزارش داد، رئیس جمهوری بلاروس حکمی را به امضا رساند که اجازه می‌دهد قدرت ریاست جمهوری در صورت قتل یا ناتوانی او در انجام وظایف به شورای امنیت کشورش منتقل شود.
به گزارش ایسنا، الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس آوریل گفته بود قصد دارد نحوه تنظیم قدرت در کشورش را تغییر دهد.
براساس گزارش رویترز، پیش از این اگر سمت ریاست جمهوری خالی می‌شود یا شخص رئیس جمهور نمی‌توانست به انجام وظایفش بپردازد، قدرت تا زمان سوگند یک رئیس جمهوری جدید به دست نخست وزیر می‌رسید.
براساس گزارش خبرگزاری بلتای بلاروس، لوکاشنکو حکمی را به امضا رسانده است که اجازه می‌دهد قدرت ریاست جمهوری در صورت قتل یا ناتوانی او در انجام وظایف به شورای امنیت کشورش منتقل شود.
انتهای پیام