خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«ادبیات و تاریخ‌نگاری آن» منتشر شد

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 - 10:54
«ادبیات و تاریخ‌نگاری آن» نوشته طه حسین با ترجمه موسی اسوار منتشر شد.
ادبيات،كتاب،تاريخ،معيار،طه،گفتار

«ادبیات و تاریخ‌نگاری آن» نوشته طه حسین با ترجمه موسی اسوار منتشر شد.
به گزارش ایسنا، این کتاب در ۸۲ صفحه و با قیمت ۲۰ هزار تومان در نشر هرمس راهی بازار کتاب شده است.
در معرفی ناشر از این کتاب آمده است: این کتاب شامل گفتارهایی است که طه حسین در سال ۱۹۲۷، درباره ادب جاهلی نوشته است.
منظور و هدف او از نوشتن این گفتار، نقد روش‌های مرسوم و متعارف در تالیف و تدریس تاریخ ادبیات مصر در زمان او بوده است.
این نقد از جهت تاکید بر صحیح‌ترین روش‌های پژوهش در تاریخ‌نگاری ادبیات و اقتضائات علمی آن و لزوم پرهیز از آسان‌پنداری در تدریس و تدوین تاریخ ادب، روشنگر و راهگشاست.
این کتاب ۹ گفتار دارد؛ «درس ادبیات در مصر»، «راه و روش اصلاح»، «فرهنگ و درس ادبیات»، «ادبیات»، «رابطه ادبیات و تاریخ ادبیات»، «ادبیات انشایی و ادبیات توصیفی»، «معیارهای تاریخ ادبی (معیار سیاسی، معیار علمی، معیار ادبی)»، «تاریخ‌نگاریِ ادبیات عربی کی دست خواهد داد؟» و «آزادی و ادبیات».
انتهای پیام