خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات نشست غیرعلنی امروز مجلس

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 - 10:30
عضو هیئت رئیسه مجلس جزئیاتی از جلسه غیرعلنی امروز مجلس را تشریح کرد.
مجلس،مذاكرات،جلسه،قاليباف،تحريم،رئيس

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به جلسه غیرعلنی امروز (یکشنبه 19 اردیبهشت) قوه مقننه، گفت:در بخشی از این جلسه درباره مذاکرات وین بحث و بررسی انجام شد.
وی با بیان اینکه در این جلسه محمد باقر قالیباف رئیس مجلس توضیحاتی درباره روند مذاکرات انجام شده به نمایندگان ارائه کرد، افزود:قالیباف اعلام کرد که در مذاکرات 4 خط قرمز درباره برداشتن تحریم ها،راستی آزمایی،ممنوعیت مذاکره مستقیم با آمریکا تا زمان برداشته شدن تحریم ها و همچنین قوانین مصوب مجلس و سیاست‌های ابلاغ شده را داریم.
نماینده محلات در مجلس تصریح کرد:قالیباف گفت که نباید در مذاکرات شتابزدگی شود و مجلس به دنبال رفع تحریم ها است.
عضو هیئت رئیسه مجلس عنوان کرد:در این جلسه رئیس مجلس اعلام کرد که تحریم‌هایی که توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور قبلی آمریکا اعمال شده است و باید همه این تحریم‌ها برداشته شود که این موضوع یکی از خط قرمزهای ایران در مذاکرات است.
انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌