خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: اسرائیل تروریست و ظالم است

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 - 07:12
در پی تشدید درگیری‌ها در اراضی فلسطینی، رئیس جمهور ترکیه از جامعه جهانی به ویژه کشورهای اسلامی خواست تا برای جلوگیری از ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مقدسات و ساکنان قدس اقدام کنند.
قدس،مسلمانان،حملات،الاقصي،مقدسات،اردوغان

در پی تشدید درگیری‌ها در اراضی فلسطینی، رئیس جمهور ترکیه از جامعه جهانی به ویژه کشورهای اسلامی خواست تا برای جلوگیری از ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مقدسات و ساکنان قدس اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در سخنانی در استانبول گفت: ما حملات آشکار اسرائیل به مسجد الاقصی را که هر ساله در ماه رمضان تکرار می‌شود ، به شدت محکوم می‌کنیم.
وی افزود: این وظیفه هر فرد است در برابر ظالمانی بایستد که حملات وحشیانه و غیراخلاقی را به بیت المقدس که مهد سه دین الهی است، انجام می‌دهند.
وی با تأکید بر حمایت دائمی کشورش از مسلمانان در سراسر فلسطین ، خواستار توقف فوری تمام حملات به مسلمانان و مسجد الاقصی در قدس شد.
اردوغان افزود: جهانی که از قدس و مسلمانان محافظت نمی کند به خود خیانت کرده و خودکشی را ترجیح داده است.
اسرائیل دولت تروریسم و ظالمی است که به مسلمانانی حمله می‌کند که از مقدسات خود در قدس و سرزمین و خانه‌هایی که از هزاران سال قبل به ارث رسیده محافظت می‌کنند.
انتهای پیام