سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگران معدن سنگ بادرود گرفتار سیلاب شدند / تلاش هلال احمر برای نجات 111 کارگر گرفتار در سیل

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400 - 03:53
گروه استان‌ها - رئیس جمعیت هلال احمر بادرود ضمن اشاره به جزئیات کارگران معدن گرفتار شده در سیل معدن سنگ بادرود گفت: 11 کارگر گرفتار سیل شدند و عملیات امداد و نجات ادامه دارد.
بادرود،احمر،هلال،معدن،گرفتار،جمعيت،نيروهاي

علی کفاشی رئیس جمعیت هلال احمر بادرود در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز اظهار داشت: شامگاه امروز شنبه بر اثر جاری شدن سیل در محدوده معدن سنگ آهن بادرود واقع در کیلومتری بادرود متاسفانه تعداد 11 نفر از کارگران معدن که سوار بر خودرو بودند در مسیر سیلاب گرفتار شدند.
وی ضمن اشاره به حضور به قید فوریت نیروهای هلال احمر در محل حادثه افزود: خوشبختانه با حضور به موقع نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر بادرود و نیروهای مردمی افراد گرفتار در سیل نجات پیدا کرده و برخی از آنان که دچار جراحت و صدمات بدنی شده بودند توسط امدادگران تحت درمان قرار گرفتند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهر بادرود ضمن اشاره به گرفتاری خودروهای حامل کارگران معدن و عملیات آزادسازی خودروها با حضور نیروهای این جمعیت ابراز داشت: تاکنون برخی از خودروهای سبک و سنگین در مسیر سیلاب گرفتار شده و تلاش جهت رهاسازی آن‌ها ادامه دارد.
وی ضمن اشاره به حضور مسئولان شهر بادرود و شهرستان نطنز در محل حادثه به منظور تثبیت شرایط و مدیریت محل حادثه ویژه کارگران معدن گرفتار شده در سیل گفت: مسئولان منطقه از جمله بخشدار، شهردار بادرود و کارشناس مدیریت بحران فرمانداری هم در محل حاضر هستند.
انتهای پیام/804/ش