خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات «آبه» مذاکره درباره جزایر «کوریل» را دشوار می‌کند

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 01 بهمن 1397 - 06:45
مشاور رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد: اظهارات «آبه» مذاکره سران روسیه و ژاپن درباره جزایر «کوریل» را دشوار می‌کند.
روسيه،جمهوري،جزاير،ژاپن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیه ۱، یوری اوشاکوف مشاور ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد: اظهارات شینزو آبه نخست وزیر ژاپن درباره مالکیت جزایر کوریل فرایند مذاکرات آتی در این خصوص میان سران دو کشور را دشوار کرده است.
مشاور رئیس جمهوری روسیه در این باره گفت: به قطع می توان گفت که اظهارات این مقام روسیه مذاکرات آتی را دشوار می کند.
این درحالیست که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه دوشنبه ۱۹ آذر ماه سال جاری اعلام کرد: پوتین رئیس جمهوری روسیه و شینزو آبه نخست وزیر ژاپن اوایل سال جاری میلادی با یکدیگر دیدار می کنند.
گفتنی است، روسیه در سال ۱۹۴۹ حاکمیتش در جزایر کوریل را اعلام کرد و از آن زمان بین ژاپن و این کشور برسر مالکیت این جزایر اختلافاتی وجود دارد.