خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم های ایران مانعی در امداد رسانی شده است

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 18 اردیبهشت 1400 - 15:30
رئیس نمایندگی کمیته صلیب سرخ گفت: کرونا هیچ مرزی را نمی‌شناسد و تحریم ها اثر منفی خواهد داشت و این برای ایران مانعی در امداد رسانی شده است.
نفر،صليب،سرخ،نمايندگي،كميته،رئيس،كرونا

رئیس نمایندگی کمیته صلیب سرخ گفت: کرونا هیچ مرزی را نمی‌شناسد و تحریم ها اثر منفی خواهد داشت و این برای ایران مانعی در امداد رسانی شده است.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس دانیل مونوس روخاس رئیس نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفت: بیش از 80 میلیون داوطلب در جهان عضو صلیب سرخ بوده و این کمیته قویترین سازمان بشر دوستانه است.
ویادامه داد:بحرانکرونانشان داد حتی اگر یک نفر نیز واکسینه نشود بحران وجود دارد و بحران کرونا نشان داد این یک تهدید کامل برای همه دنیاست.
رئیس نمایندگی کمیته صلیب سرخ ابراز داشت: بحران نشان داد که موضوع کرونا هیچ مرزی را نمی‌شناسد و تحریم ها اثر منفی خواهد داشت و این برای ایران مانعی در امداد رسانی شده است.
روخاس افزود: در واکسیناسیون داخلی هلال احمر کمک می‌کند و در خارج فدراسیون بین‌المللی کمک خواهد کرد.
ما افرادی را تحت پوشش قرار می‌دهیم و هر فردی که به هر دلیل تحت پوشش برنامه واکسیناسیون نباشد مورد حمایت قرار می دهیم.
وی یادآور شد: یکصد میلیون نفر در دنیا داوطلب هلال احمر به حساب می‌آیند.
عطا دورانی،رئیس نمایندگی کشوری صلیب سرخ در ایران بیان داشت: 650 میلیون نفر در دنیا از برنامه‌های بهداشت فدراسیون صلیب سرخ بهره مند هستند؛ یعنی به ازای هر 12 نفر یک نفر.
وی ادامه داد: حدود 600 میلیون نفر از خدمات بهداشتی صلیب سرخ بهره مند هستند؛ یعنی از 72 نفر یک نفر و حدود 80 میلیون نفر از خدمات امنیت غذایی بهره مند هستند.
انتهای پیام/