خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه استفاده غیر مجاز از ماینر چقدر است؟

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 18 اردیبهشت 1400 - 15:18
متولی زاده در خصوص استفاده غیر مجاز از دستگاه‌های استخراج رمز ارز و نحوه اعمال جریمه توضیحاتی را ارائه داد.
مجاز،توانير،عامل،مدير،اساس،رمز،متولي

مدیر عامل توانیر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان پاسخ داد؛
محمد حسین متولی زاده مدیر عامل توانیر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص استفاده غیر مجاز از دستگاه‌های استخراج رمز ارز گفت: اولویت اول ما با ماینر‌های مجاز و قانونی است و طبق زمان بندی‌های انجام شده در ساعات مورد نیاز و با توجه به ساعات اوج مصرف این ماینرها از مدار خارج می‌شوند، بر این اساس آن‌ دسته از ماینرهای غیر مجاز هم شناسایی و برخورد لازم با آن‌ها انجام می‌شود.
او در ادامه در خصوص جریمه ماینر‌های غیر مجاز اظهار کرد: جریمه این ماینر‌ها بر اساس رای دادگا‌ه‌هایی که برگزار می‌شود، تعیین می‌شود و قطعا خسارت‌های سنگینی در انتظار این افراد است.
همچنین دستگاه‌های غیر مجاز متخلفان نیز جمع آوری می‌شود.
مدیر عامل توانیر گفت: توصیه ما این است که این افراد در چارچوب قانون عمل کنند تا متضرر نشوند و به مردم هم آسیب نرسد.
متولی زاده اضافه کرد: دولت برای قانونمند کردن فعالان این بخش چارچوب‌هایی را تعیین کرده است و تعدادی از فعالان در چارچوب مصوبه دولت فعالیت می‌کنند که از آن‌ها پشتیبانی می‌شود و تسهیلاتی را هم برای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم.
او در پایان تصریح کرد: قطعا جرایم سنگینی از سوی قوه قضائیه برای افرادی که قانون را رعایت نمی‌کنند، لحاظ می‌شود و صنعت برق نیز بر اساس برآورد انرژی مصرفی معادل نرخ رمز ارز هزینه دریافت می‌کند.
انتهای پیام/