خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش مجدد سهم دلار و یورو در ذخایر ارزی روسیه

مشرق | اقتصادی | شنبه، 18 اردیبهشت 1400 - 15:00
بانک مرکزی روسیه در گزارش جدید سالانه خود اعلام کرد که در سال ۲۰۲۰ سهم دلار، یورو و پوند را در ذخایر ارزی خود ذخایر ارزی خود کاهش داده و سهم طلا و یوآن را بالا برده است.
درصد،ذخاير،ارزي

به گزارش مشرق به نقل از راشاتودی، بانک مرکزی روسیه در گزارش جدید سالانه خود اعلام کرد که در سال ۲۰۲۰ سهم دلار، یورو و پوند را در ذخایر ارزی خود ذخایر ارزی خود کاهش داده و سهم طلا و یوآن را بالا برده است.
بیشتر بخوانید: لیست جدید ثروتمندترین افراد هر کشور
بر اساس این گزارش سهم یورو در ذخایر ارزی روسیه تا ابتدای ژانویه با ۱.۶ درصد کاهش به ۲۹.۲ درصد رسید، در حالی که سهم دلار با افتی ۳.۳ درصدی به ۲۱.۲ درصد رسید.
همچنین سهم پوند در این ذخایر با افت اندک ۰.۲ درصدی به ۶.۳ درصد رسید.
در همین زمان سهم طلا در ذخایر روسیه از ۱۹.۵ درصد به ۲۳.۳ درصد افزایش یافت و سهم یوآن به ۱۲.۸ درصد رسید.
همچنین در گزارش بانک مرکزی اعلام شده که در هفته منتهی به ۲۳ آوریل میزان ذخایر ارزی روسیه ۱ میلیارد دلار افزایش یافته و به ۵۹۰.۵ میلیارد دلار رسیده است.