خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«دوحه» از گفتگوی ایران با کشورهای منطقه استقبال می‌کند

مهر | بین‌الملل | شنبه، 18 اردیبهشت 1400 - 13:24
وزیر خارجه قطر در سخنانی تأکید کرد: دوحه از گفتگوهای ایران با کشورهای منطقه و به ویژه عربستان استقبال می کند.
ايران،قطر،آمريكا،گزارش،وساطت،معتقديم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر به برخی اخبار منتشر شده در رسانه ها مبنی بر وساطت دوحه میان ایران و آمریکا واکنش نشان داد.
بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: وساطت ما میان ایران و آمریکا صحت ندارد.
ما روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم اما تاکنون وساطتی میان آنها نکرده ایم.
البته ما همواره در تماسهای خود با مقامات ایرانی و آمریکایی آنها را به انجام گفتگوهای مثبت تشویق می کنیم.
این مقام قطری یادآور شد: ما معتقدیم که تنش ها در منطقه بر قطر نیز تأثیر می گذارد، از همین روی دوستان ایرانی و آمریکایی خود را به گفتگوی سازنده دعوت می کنیم.
در همین حال، امیدواریم که توافق وین نیز موفقیت آمیز باشد.
وزیر خارجه قطر با اشاره به گزارش های رسانه ای در خصوص مذاکرات میان ایران و عربستان نیز گفت: دوحه از هر گونه گفتگویی که روابط میان ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس را تقویت کند، استقبال می کند.
ما معتقدیم که این گفتگوها در مسیر برقراری صلح انجام می شوند.