خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده هراز همچنان بسته است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 09:24
آمل- بخشدار لاریجان از توابع شهرستان آمل گفت: جاده هراز از دو روز گذشته به علت ریزش چندین تخته سنگ بزرگ و آورده‌های کوهی به سطح جاده مسدود بوده و بازگشایی آن صحت ندارد.
جاده،هراز،بازگشايي،سنگ،آمل،ريزش،پاكسازي،تخت

رضا مقدم صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مسدود بودن جاده هراز گفت: زمانی که یک رسانه از قول معاون راه وشهرسازی خبر بازگشایی جاده هراز را اعلام می‌کند، در بالادست تونل تکاور در کیلومتر ۸۰ در چندین نقطه ریزش سنگ داشته و درحالی که حدفاصله تونل تکاور نیز هنوز از وجود تخت سنگ‌های بزرگ و شن وماسه های کوهی به طور کامل پاکسازی نشده است.
وی ادامه داد، متأسفانه وجود چندین تخت سنگ بزرگ بر سطح جاده هراز، پاکسازی و بازگشایی این جاده ارتباطی از آمل به تهران را کند کرده است.
بخشدار لاریجان آمل گفت: با توجه به چنین شرایطی که در جاده هراز حاکم است، شتابزدگی برای بازگشایی جاده هراز، اقدامی عجولانه وغیرمعقولانه و بازی با جان مسافران ورانندگانی است که با اعتماد کردن به یک خبر و انتشار آن توسط شبکه‌های اجتماعی اقدام به تردد از این جاده می‌کنند.
مقدم افزود: با بکارگیری ۱۰ دستگاه بلودزر، پیکور و لودر نیمی از سنگ‌های بزرگ رها شده بر سطح جاده جمع آوری شده و روند کار همچنان ادامه دارد و بلافاصله وپس از پاکسازی کامل جاده هراز، و تأیید از امنیت جاده برای تردد رانندگان و وسایل نقیله، بازگشایی خواهد شد.
جاده هراز از جمعه شب ۱۶ فروردین و پس از ریزش چندین تخت سنگ بزرگ و آورده‌های کوهی به سطح جاده هرازدرکیلومتر جاده این جاده به سمت تهران بسته شد.
روز ۱۲ فروردین نیز به علت شدت بارش باران و وقوع سیلاب در بخش لاریجان باعث ریزش سنگ و انباشت گل ولای در ۳ منطقه از مسیر جاده هراز شده بود و تا ۳ روز این جاده بسته بود.
حدود ۱۰۱ کیلومتر از جاده ارتباطی هراز از آمل تا محدوده استان تهران، در حوزه استحفاظی مازندران واقع شده است.