خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نکونام: فولاد از نظر روحی آماده است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 17 اردیبهشت 1400 - 21:41
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در ارتباط با دیدار فردای این خود مقابل گل گهر سیرجان توضیحاتی را بیان کرد.
تيم،بازي،ليگ،نكونام،سيرجان،العين

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در کنفرانس خبری پیش از بازی این تیم مقابل گل گهر سیرجان اظهار کرد: بازی فردا مثل تمام مسابقات سختی‌ است.
با تیم خوب، پرمهره و با کیفیت گل‌گهر سیرجان بازی داریم.
آن‌ها یک تیم خوب با بازیکنان باکیفیت هستند و نتایج آن‌ها نیز گواه این موضوع است.
نکونام ادامه داد: تیم ما از مسابقات آسیایی آمده، اما برای دیدار فردا کاملاً آماده است.
متاسفانه ۷ بازیکن را برای بازی فردا در اختیار نداریم.
سرمربی فولاد افزود: هدف ما از اول این بود که سال اول ثبات را به تیم بیاوریم و در سال دوم به لیگ قهرمانان آسیا صعود کنیم.
خدا را شکر توانستیم در سال اول این کار را انجام بدهیم.
توانستیم از مرحله پلی‌آف به مرحله گروهی لیگ قهرمانان صعود کنیم.
بازی سخت و سنگینی با تیم العین داشتی.
العین تیمی بود که الوحده را چهار بر صفر و الشارجه را ۲ بر صفر شکست داده بود و یکی از تیم‌های پر افتخار و پر قدرت لیگ امارات و آسیا است.
نکونام ادامه داد: تیم ما از نظر روحی آماده است.
هدف ما این است که تا پایان تلاش کنیم و بهترین نتیجه را بگیریم.
تلاش خواهیم کرد تا در لیگ برتر جایگاه خود را بهبود ببخشیم، اما هیچ قولی به هیچ شخصی نمی‌دهم و نخواهم داد.