خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله مسلحانه به خانه رئیس‌جمهور پیشین مکزیک

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 08:46
حمله گروهی از مردان مسلح به خانه رئیس‌جمهور سابق مکزیک که در پی کاهش بودجه امنیتی حفاظت از سران این کشور رخ داد، ناموفق ماند.
حمله مسلحانه به خانه رئیس‌جمهور پیشین مکزیک

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، گروهی از افراد مسلح در حمله به اقامتگاه بیسنته فوکس، رئیس جمهور سابق مکزیک و از منتقدان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ناکام ماندند.
فوکس با انتشار پیامی در حساب توئیتری خود ضمن اعلام خبر حمله افراد مسلح به خانه اش نوشت: بامداد امروز یک گروه مسلح سعی کردند به خانه و حریم شخصی من وارد شود.
این یک وضع جدی است که با اصول قانون مطابقت ندارد.
این اوضاع نیاز به پاسخ فوری دولت دارد و تامین امنیت من و خانواده ام بخشی از وظایف آندرس مانوئل لوپز اوبرادور–رئیس جمهور مکزیک—است.
رئیس جمهور مکزیک در واکنش به پیام توئیتری فوکس به وزارت دفاع دستور داد تا یک گروه امنیتی برای حفاظت از فوکس و خانواده اش ایجاد کند.
فوکس بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ رئیس جمهور مکزیک بوده است.
او یکی از منتقدان سیاست‌های مهاجرتی و نژادپرستانه دونالد ترامپ است و بار‌ها در پیام‌های توئیتری به او حمله کرده است.
آندرس مانوئل لوپز اوبرادور در دسامبر ۲۰۱۸ دستور کاهش هزینه‌های امنیتی را صادر کرد و گروه‌های امنیتی را که مسئول محافظت از سران و چهره‌های مطرح سیاسی این کشور بودند، مرخص کرد.
انتهای پیام/