خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت جهانی طلا؛ هر اونس طلا ۱۸۱۸ دلار شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 17 اردیبهشت 1400 - 13:34
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد افزایش به ۱۸۱۸ دلار و ۸۳ سنت رسید.
طلا،دلار،قيمت،آمريكا،افزايش

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که دلار تضعیف شده و سوددهی اوراق قرضه دولت آمریکا کاهش یافته است، همزمان با افزایش اشتها برای سرمایه گذاری در بازار طلا، قیمت فلز زرد به بالای ۱۸۰۰ دلار رسیده است.
بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد افزایش به ۱۸۱۸ دلار و ۸۳ سنت رسید.
قیمت فلز زرد در معاملات آتی امروز برای تحویل در ماه ژوئن با ۰.۱۵ درصد رشد به ۱۸۱۸ دلار و ۵۰ سنت رسید.
سوددهی اوراق قرضه ۱۰ ساله دولت آمریکا دیروز شاهد کاهش بود و سبب افزایش جذابیت سرمایه گذاری در بازار طلا شد.
همزمان ارزش دلار نیز تضعیف شده و سبب ارزان‌تر شدن طلا برای خریدارانی شده که از ارز‌های غیردلاری استفاده می‌کنند.
رشد قیمت طلا در حالی است که ادعا‌های بیکاری هفتگی در آمریکا به پایین‌ترین رقم ۱۳ ماه گذشته رسیده و این نشان دهنده تداوم حرکت اقتصاد این کشور در مسیر ترمیم است.
انتهای پیام/