خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مغانلو، دیاباته و عباس‌زاده در بین برترین مهاجمان لیگ قهرمانان آسیا

ایسنا | ورزشی | جمعه، 17 اردیبهشت 1400 - 12:30
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به معرفی برترین مهاجمان این فصل لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب قاره پرداخت.
قهرمانان،ليگ،مهاجم،آسيا،غرب،مرحله

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به معرفی برترین مهاجمان این فصل لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب قاره پرداخت.
به گزارش ایسنا، در سالی که شیوع ویروس کرونا تاثیر زیادی روی فوتبال گذاشت، کنفدراسیون فوتبال آسیا اقدام به برگزاری مرحله گروهی لیگ قهرمانان در منطقه غرب کرد و بر این اساس ۵ مهاجم برتر رقابت ها را اعلام کرد که ۳ مهاجم در تیم های ایرانی حضور دارند.
در کنار اولونگا، مهاجم کنیایی الدحیل و عبدالرزاق حمدالله از النصر عربستان، ۳ مهاجم تیم های ایرانی حضور دارند؛ شهریار مغانلو از پرسپولیس، شیخ دیاباته از استقلال و محمد عباس‌زاده از تراکتور.
شیخ دیاباته ۳۳ ساله که یک ضربه پنالتی را در بازی آخر مرجله گروهی تیمش از دست داد با ۵ گل زده بعد از اولونگا در رده دوم جدول گلزنان لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد.
همچنین محمد عباس‌زاده و شهریار مغانلو نیز هر کدام با ۴ گل زده به عنوان دیگر مهاجمان برتر این فصل لیگ قهرمانان در غرب معرفی شدند.
به گزارش ایسنا، ۳ تیم ایرانی توانستند در مرحله گروهی با کسب امتیازات لازم جواز حضور در مرحله بعد لیگ قهرمانان را به دست بیاورند و فولاد با عملکردی شایسته از دور رقابت‌ها کنار رفت.
انتهای پیام