خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت تسهیلات 80 میلیون تومانی به سیل زدگان

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 18 فروردین 1398 - 08:19
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: برآورد اولیه حاکی از خسارت دیدن 151 هزار واحد مسکونی در استان های سیل زده کشور است.
تومان،مسكن،مسكوني،روستايي،پرداخت

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عزیز مهدیان افزود: از این تعداد 54 هزار واحد مسکونی به طور کامل تخریب شده اند و قابل سکونت نیستند.
وی گفت: برای پاکسازی شهر پلدختر این شهر به هفت منطقه تقسیم شده که سه منطقه از آن بنیاد مسکن و چهار منطقه دیگر را ارتش و سپاه پاکسازی خواهند کرد.
مهدیان افزود: در استان های گلستان و مازندران بازسازی و پرداخت خسارت ها آغاز شده است.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در استان مازندران 650 واحد مسکونی باید مجددا ساخته شوند و پنج هزار و 700 واحد دیگر نیاز به مرمت دارند.
وی افزود: به واحدهای مسکونی که در مناطق شهری صددرصد تخریب شده اند 50 میلیون تومان تسهیلات با بازپرداخت 15 ساله و 12 میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می شود.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: در مناطق روستایی هم به صاحبان واحدهای مسکونی که صددرصد تخریب شده اند 40 میلیون تومان تسهیلات و 10 میلیون تومان به صورت بلاعوض پرداخت می شود.
مهدیان گفت: همچنین به صاحبان این خانه ها چه در مناطق شهری و در روستایی برای خرید لوازم خانگی پنج میلیون تومان به صورت بلاعوض و 15 میلیون تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد.
انتهای پیام/