خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت وزیر دارایی قطر به اتهام فساد مالی

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 17 اردیبهشت 1400 - 08:53
دادستان کل قطر با صدور بیانیه‌ای از بازداشت "علی شریف العمادی"، وزیر دارایی این کشور به اتهام ایراد خسارت به اموال عمومی و سوء استفاده از قدرت خبر داد.
قطر،دارايي،وزير،دادستان،فساد،بازداشت،امتياز،مالي،دادستاني

دادستان کل قطر با صدور بیانیه‌ای از بازداشت "علی شریف العمادی"، وزیر دارایی این کشور به اتهام ایراد خسارت به اموال عمومی و سوء استفاده از قدرت خبر داد.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی قطر (قنا) به نقل از بیانیه دادستانی کل قطر از بازداشت علی شریف العمادی‌، وزیر دارایی این کشور خبر داد.
دفتر علی بن فطیس المری، دادستان کل قطر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که "پس از اطلاع از اسناد و گزارش‌ها دستور بازداشت وزیر دارایی صادر شده است".
در گزارش دفتر دادستانی همچنین قید شده که "دادستان دستور داده تا تحقیقات گسترده‌ای در رابطه با جرایم مطرح شده در اسناد دریافتی آغاز شود".
به گزارش دویچه وله دادستان قطر اتهام وزیر دارایی این کشور را "حیف و میل اموال دولتی و سوء استفاده از قدرت و جرائم مربوط به بخش عمومی" اعلام کرد.
دادستانی قطر جزئیات بیشتری از این اتهامات را منتشر نکرده است.
العمادی از سال ۲۰۱۳ میلادی به عنوان وزیر دارایی فعالیت می‌کند و عضو هیات مدیره "صندوق ثروت ملی" قطر به ارزش ۳۰۰ میلیارد دلار بوده است.
او همچنین رئیس هیئت مدیره شرکت خطوط هوایی قطر (قطر ایرویز)، رئیس بانک ملی، نایب‌رئیس هیئت مدیره شورای ملی گردشگری و عضو شورای عالی امور اقتصادی و سرمایه‌گذاری نیز هست.
بازداشت یک مقام عالی‌رتبه به اتهام فساد مالی در کشورهای حاشیه خلیج فارس به ندرت اتفاق می‌افتد.
قطر در لیست سازمان شفافیت بین‌المللی به لحاظ فساد مالی دارای ۶۳ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز است و بالاتر از کشورهای همجوار قرار گرفته است.
در این لیست امتیاز صفر نشانه فساد مالی بالاست و امتیاز ۱۰۰ عدم وجود فساد مالی را نشان می‌دهد.
انتهای پیام