خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاوت مغزی MDF و HDF در پارکت لمینت

ایسنا | بازار | پنجشنبه، 16 اردیبهشت 1400 - 15:12
کلیه پارکت لمینت‌ ها از مغزی MDF یا HDF تشکیل شده است. مواد اولیه HDF و MDF یکی می‌باشد و هر دوی آنها از تکه‌های چوب، چسب، رزین و پارافین که تحت فشار و حرارت قرار می‌گیرند تهیه می‌شوند. تفاوت اصلی این دو نوع کالا در نوع چوب و روش تولید و میزان مواد مصرفی می‌باشد.
سقف،pvc،پاركت،جذب،ميزان،توليد،دانسيته،گچي،جهت،تايل،پارافين،ح ...

کلیه پارکت لمینت‌ ها از مغزی MDF یا HDF تشکیل شده است.
مواد اولیه HDF و MDF یکی می‌باشد و هر دوی آنها از تکه‌های چوب، چسب، رزین و پارافین که تحت فشار و حرارت قرار می‌گیرند تهیه می‌شوند.
تفاوت اصلی این دو نوع کالا در نوع چوب و روش تولید و میزان مواد مصرفی می‌باشد.
به گزارش ایسنا بنابر اعلام مدرن تجارت، رایج‌ترین نوع رزینی که مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ رزین‌های اوره فرمالدئید می‌باشد.
در تولید MDF، میزان فشار در حدی می‌باشد که تخته‌های تولیدی دانسیته 600 تا 700 را دارند و به همین جهت به آنها تخته با دانسیته متوسط یا (Medium Density Fiber board)(MDF) می‌گویند.
همچنین در MDF از چسب و زرین و پارافین کمتری استفاده می‌شود.
MDF جهت استفاده در پارکت لمینت مناسب نیست زیرا MDF دانسیته یا سختی پائینی دارد که باعث می‌شود میزان جذب رطوبت افزایش یابد و در نتیجه پارکت لمینت سریعاً آب را جذب کند و به اصطلاح متورم شود.
همچنین استفاده از MDF باعث می‌شود پارکت بعد از مدتی دچار درز گردد و یا پارکت لمینت به اصطلاح ناخن‌گیر و قایقی شود.
علاوه بر این میزان پارافین کم در مغزی MDF باعث جذب سریعتر آب می‌گردد.
علاوه بر موارد مذکور صدای ناشی از راه رفتن هم یکی از موارد عمده شکایت مشتری می‌باشد که به علت چگالی پائین MDF است.
در تولید HDF، از نوع خاصی تکه‌های چوب استفاده می‌شود که این نوع از چوب‌ها با تکه‌های چوب MDF متفاوت است.
علاوه بر این میزان رزین و چسب و پارافین موجود در HDF بیشتر از MDF است و در روش تولید آن از فشار و حرارت بیشتری استفاده می‌شود.
در نتیجه میزان دانسیته HDF در مقایسه با MDF افزایش می‌یابد و HDF یا تخته فیبری با دانسیته بالا (High Density Fiber board) که معمولا دانسیته بین 850 تا 900 را دارند تولید می‌گردد.
در تولید پارکت لمینت باید حتماً ازHDF استفاده شود و در صورت استفاده از HDF مشکلات مربوط پارکت لمینت‌ها که ناشی از مغزی که شامل ایجاد درز، ناخن‌گیر بودن، جذب سریع رطوبت و عمر مفید پائین است، به وجود نخواهد آمد.
در نتیجه برندهای معتبر در تولید خود از HDF و مخصوصاً HDF پلاس که از کیفیت بالاتری برخوردار می‌باشد استفاده می‌کنند و به خریداران محترم توصیه می‌گردد جهت حفظ سرمایه خود حتما پارکت‌های که با مغزی HDF خریداری کنند تا ضمن حفظ سرمایه خود از مزایای کالای با کیفیت نیز برخوردار گردند.
کالاهای مناسب جهت انواع سقف کاذب:
در ساختمان سازی‌های امروزه انواع سقف کاذب مورد نیاز است که به زیبایی ظاهری منزل شما کمک زیادی می‌کند.
در ساختمان‌ها سقف سرویس‌های بهداشتی، حمام، پارکینگ و راهروها نیاز به سقف کاذب دارند.
در سقف بهداشتی سرویس ها و حمام امروزه معمولاً از پانل‌های پی وی سی pvc یا تایل pvc و در بعضی موارد از ورق‌های گچی استفاده می‌شود.
با توجه به رطوبت بالا در حمام و سرویس بهداشتی استفاده از پانل و تایل pvc منطقی تر است.
پانل و تایل pvc با انواع رنگ‌ها و طرح‌ها می‌تواند نظر هر مشتری را به خود جلب کند، اما معمولاً جهت سقف سرویس‌های حمام و دستشویی از پانل‌های pvc سفید براق بدون درز استفاده می‌شود.
در سقف پارکینگ‌ها معمولاً از تایل‌ گچی و تایل‌های پی وی سی استفاده می‌شود.
البته لازم به ذکر است تایل‌های گچی با توجه به جذب گرد و غبار و دوده اتومبیل بعد از مدتی ظاهر نامناسبی پیدا می‌کنند و اگر تعداد اتومبیل یا میزان گرد و غبار در فضای پارکینگ شما زیاد باشد استفاده از این کالا را حتی با توجه به قیمت پائینتر آن به شما توصیه نمی‌‎کنیم.
جهت سقف‌های پارکینگ استفاده از تایل‌های پی وی سی گزینه مناسب‌تری است.
تایل‌های pvc بسیار کمتر از تایل‌های گچی گرد و غبار و دوده را به خود جذب می‌کند و حتی بعد از چند سال در صورت جذب دوده، امکان شستشوی این تایل‌ها وجود دارد.
در سقف راهرو نیز می‌توان از انواع تایل و پانل pvc و یا تایل گچی استفاده کرد و هر کدام از این کالاها را می‌توان با توجه با سلیقه مشتری انتخاب کرد.
البته در دکوراسیون داخلی جدید معمولاً از صفحات گچی استفاده می‌شود.
انتهای رپرتاژ آگهی