خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت انیمیشنی زندگی قهرمان‌های ایرانی

ایسنا | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 16 اردیبهشت 1400 - 13:53
سری انیمیشن پنج قسمتی «داستان‌های کاملا واقعی» با نگاهی به داستان زندگی قهرمان‌های ایرانی، در شبکه مستند پخش می‌شود.
قصه،جنگ،شهر،انيميشن،مستند،نهايت،داستان،شبكه،صدآفرين،اميري

سری انیمیشن پنج قسمتی «داستان‌های کاملا واقعی» با نگاهی به داستان زندگی قهرمان‌های ایرانی، در شبکه مستند پخش می‌شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از مشاور رسانه ای پروژه، سری انیمیشن‌های دوبعدی «داستان‌های کاملا واقعی» به نویسندگی و کارگردانی معین شافعی و تهیه‌کنندگی محمدحسین امیری که در پنج قسمت تولید شده، از سه‌شنبه (۱۴ اردیبهشت‌ماه) روی آنتن شبکه مستند رفته است و ادامه قسمت‌های آن هرشب ساعت ۱۹ و ۵۰ دقیقه روی آنتن می‌رود.
این مجموعه انیمشین‌ که به سفارش شبکه مستند ساخته شده، به روایت داستان قهرمان‌های ایرانی می‌پردازد که هر قسمت آن زمانی حدود ۵ تا ۷ دقیقه‌ است.
در خلاصه داستان هرکدام از قسمت‌های این انیمیشن آمده است:
قصه «مریم»: دختری جوان که در خلال جنگ جهانی اول در کرمانشاه در مقابل روس‌ها ایستادگی کرد.
قصه «صدآفرین»: حسینعلی صدآفرین در جریان وقایع شهریور ۲۰، در یک پاسگاه نظامی به تنهایی ساعت‌های طولانی لشکر روس‌ها را متوقف کرده، با آنها جنگید و در نهایت شهید شد.
قصه «روحانی تبریزی»: ثقه‌الاسلام تبریزی برای جلوگیری از کشتار خونبار و خرابی‌های شهر توسط روس‌ها در جریان جنگ بزرگ اول در شهر تبریز ماند تا تمرکز روس‌ها را به خود معطوف کند که در نهایت در روز عاشورا به شهادت رسید.
قصه «حصاری از شجاعت»: ایستادگی مردم شهر خوی به رهبری دو روحانی و تنها با داشتن یک توپ قدیمی در مقابل لشکری ساخته شده توسط انگلیسی‌ها که منجر به نجات شهر و شکست دشمن شد.
قصه «جنگ سه روزه»: ماجرای مبارزه مردم دلوار به فرماندهی رییس علی دلواری در مقابل لشکر انگلیس در زمان جنگ بزرگ اول که سه روز ادامه داشت و در نهایت با فرار انگلیسی‌ها پایان یافت.
بخشی از عوامل این انیمیشن عبارتند از: صداگذاری: محمدحسین ابراهیمی، مشاورهنری: مهدی فارسی، پژوهشگران: انسیه جهانشاهلو،هدی موسوی، کامپوزیت و متحرک سازی: محمدعلی امیری.
انتهای پیام