سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۷۰ میلیون یورو برای تجهیز آزمایشگاه های دانشگاه های کشور

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 16 اردیبهشت 1400 - 13:41
معاون پژوهشی وزیر علوم اعلام کرد: در سال ۹۸، ۴۰ میلیون یورو و در سال ۹۹ ، ۳۰ میلیون یورو برای تامین تجهیزات دانشگاه‌های سراسر کشور اختصاص داده شد.
صنعت،پژوهشي،افزايش،كشور،رحيمي،تأمين،قرارداد،علوم،ارتباط

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین رحیمی شعرباف در مراسم افتتاح طرح‌های ملی وزارت علوم و آموزش و پرورش که با حضور رئیس جمهوری و وزیر علوم به صورت مجازی و ارتباط ویدئو کنفرانسی برگزار شد، گفت: به‌رغم تمام مضیقه‌هایی که دولت با آن روبرو بود به‌ویژه در تأمین ارز، در سال ۹۸، چهل میلیون یورو برای تأمین تجهیزات آزمایشگاه‌های دانشگاه‌ها و در سال ۹۹، سی میلیون یورو برای تأمین تجهیزات دانشگاه‌های سراسر کشور اختصاص داده شد.
معاون پژوهشی وزیر علوم افزود: بر همین اساس یک نوسازی در تمام آزمایشگاه‌های دانشگاه‌های کشور به وجود آمد، تعداد آزمایشگاه‌های دانشگاه‌های سراسر کشور در سال ۹۲، هشت هزار و دویست و پنجاه آزمایشگاه و در سال ۹۹ به چهارده هزار و هفت‌صد و پنجاه آزمایشگاه افزایش یافت.
وی خطاب به رئیس‌جمهور افزود: با تاکیدهای جناب‌عالی درباره ارتباط دانشگاه و صنعت، منجر به برنامه گسترده‌ای در سطح دانشگاه‌ها شد به طوری که در سال ۹۲ تعداد سه هزار و سی و پنج قرارداد با صنعت و جامعه منعقد شد.
رحیمی افزود: این تعداد قرار داد در سال ۹۹ به هشت هزار و چهارصد و بیست و هفت مورد افزایش یافت.
همچنین مبلغ قرارداد دانشگاه‌ها برای انجام تحقیقات کاربردی با دستگاه‌ها در سال ۹۸ به سیصد و سی و پنج میلیارد تومان رسید که در سال ۹۹ این رقم به دو هزار و صد و سی و هفت میلیارد تومان افزایش یافت.
وی ادامه داد؛ در سال ۹۲، هزار و سیصد و هفتاد و هفت نفر از اعضای هیأت علمی درگیر انجام قرارداد با صنعت بودند که در سال ۹۹ این قراردادها به چهار هزار و ششصد و هفده قرار داد افزایش یافت.
رحیمی یادآور شد: پروژه‌های که امروز به صورت همزمان در سطح استان تهران و دیگر استان‌های کشور در حال بهره برداری است، شامل ۲۲ پروژه در حوزه‌های پژوهشی، زیر ساختی پژوهشی و ارتباط با جامعه و صنعت هستند.
که این پروژه‌ها به سفارش و کارفرمایی ۱۵ سازمان و نهاد دولتی و عمومی، ۲ مؤسسه و شرکت بخش خصوصی، دانشگاه و مراکز آموزش عالی و پژوهشی و با اعتبار بالغ بر ۳۸۸.۹۶ میلیارد تومان و ۲ میلیون دلار اجرایی شده‌اند.
وی افزود: پروژه‌هایی هم امروز در دانشگاه علم و صنعت شاهد بهره برداری آن خواهیم بود.