رشد فوتی های ناشی از کرونا در خراسان جنوبی/شناسایی ۶۵ بیمار جدید
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 - 17:30
بیرجند- معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به افزایش فوتی های ناشی از کرونا در استان، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته پنج نفر فوتی ناشی از کرونا در استان داشته ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، کامبیز مهدیزاده عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۵ آزمایش کرونا در استان انجام شده که از این تعداد ۶۵ مورد مثبت بوده است.
مهدیزاده با بیان اینکه از موارد مثبت ۲۰ بیمار بستری و ۴۵ مورد سرپایی بوده است، ادامهداد: در حال حاضر ۲۵۸ نفر با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسانجنوبی بستری هستند که از این تعداد، ابتلای ۱۷۴ نفر به کرونا اثبات شده است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۶ نفر از بیماران کرونایی در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که حال ۱۱ نفر از آنها وخیم است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از فوت پنج مورد جدید در استان خبر داد و گفت: مجموع کل فوتیهای ناشی از ویروس در استان به ۸۴۳ مورد رسیده است.