خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم راه حل همه مشکلات هستند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 - 12:54
رئیس سازمان بسیج سازندگی تاکید کرد که مردم همواره راه حل همه مشکلات بوده و هستند، اما جایی که مسئول خود را متولی کار بداند و از مردم فاصله می‌گیرد، همان جا مشکل پیدا می‌شود.
بسيج،اقتصاد،سازندگي،قطب،تسهيلات،تاكيد،رئيس،سازمان،زهرايي،مقا ...

ایسنا/فارس رئیس سازمان بسیج سازندگی تاکید کرد که مردم همواره راه حل همه مشکلات بوده و هستند، اما جایی که مسئول خود را متولی کار بداند و از مردم فاصله می‌گیرد، همان جا مشکل پیدا می‌شود.
سردار زهرایی، چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت در جلسه طلایه داران اقتصاد مقاومتی، کارآفرینان برتر و رونمایی از خودروهای صنایع کوچک تبدیلی استان فارس با بیان اینکه بسیج معنا بخش مردم سالاری دینی و خلق کننده حماسه های دینی است، تاکید کرد: بسیج با این رویکرد که «مردم اصیلند و ما وکیلیم»، فعالیت های خود را انجام می دهد و همین باعث پیشرفته بسیج شده است.
او بسیج را حلقه میانی بین مردم و رهبری دانست و گفت: بسیج از ساختاری از نوکران مردم تشکیل شده و به عنوان حلقه میانی، به لکوموتیو هایی نیاز دارد که مردم را هدایت کنند.
به عقیده وی، اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست اقتصاد لیبرالی هم نیست بلکه اقتصاد و مردم سالار است که با نگاه به مردم کار را پیش می برد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: بسیج با راه اندازی قطب های کارآفرینی و صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغال زا، موتور محرکه ای است که برای هرکسی با قدرت ریسک کم، شرایط فراهم کرده تا قطع شدن سوء مدیریت داخلی و تحریم ها باشد.
زهرایی تاکید کرد: اگر در یک جنگ نظامی یک سردار نظامی فرمانده میشود و مردم اعضا، در جنگ اقتصادی، فرمانده، کارآفرینان هستند و ما تسهیلگر؛ پس باید این مهم را باور کنیم تا بتوانیم در این جنگ اقتصادی پیروز شویم.
وی، قطب اقتصادی را محصول مزیت دار یک منطقه معنا کرد و گفت: لین قطب ها مردمی و مردم پایه است و همین باعث ماندگاری می‌شود؛ باید این را نگهداشت و توسعه داد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه هم اکنون ۴۳۵ قطب مردم پایه در کشور شناسایی شده است تصریح کرد: صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغال زا هم یک کلونی از آدم های نزدیک به هم است که همدیگر را می شناسند و می‌دانند که فلانی کننده کار هست یا خیر؟
و این گونه اشتغال ها پایدار می شود، چرا که به دست افراد توانمند ایجاد می‌شوند.
زهرایی با بیان اینکه برای اولین بار بسیج سازندگی از تبصره ۱۶ تسهیلات گرفته است، تصریح کرد: اگر چه تسهیلات را مساوی شغل نمیدانیم، بلکه مشوق می‌دانیم؛ اما هرکسی که به صورت مردم پایه کار را جلو ببرد، محدودیتی در ارائه تسهیلات و تسهیل‌گری برای وی نخواهیم داشت.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به امضاء تفاهم نامه هایی با بانک های مختلف و نیز برخی نهادها همچون کمیته امداد برای تسهیلات و ایجاد مراکز کارآفرینی، تاکید کرد: همه این فعالیتها برای جلوگیری از انحرافات اقتصاد مقاومتی و زودتر به نتیجه رسیدن آن است.
انتهای پیام