خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل در افغانستان؛ ۳۷ نفر کشته و ۲۱ تن ناپدید شدند

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 - 12:54
در نتیجه بارش‌های اخیر در افغانستان و جاری شدن سیل در ولایات مختلف این کشور، مقامات افغانستان از کشته شدن 37 نفر و ناپدید شدن 21 تن دیگر خبر دادند.
سيل،افغانستان،حوادث،رسيدگي،امور،آغاز،وزارت

در نتیجه بارش‌های اخیر در افغانستان و جاری شدن سیل در ولایات مختلف این کشور، مقامات افغانستان از کشته شدن 37 نفر و ناپدید شدن 21 تن دیگر خبر دادند.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث افغانستان اعلام کرد در نتیجه جاری شدن سیل در ولایت‌های مختلف این کشور، ۳۷ نفر کشته و ۲۱ تن ناپدید شدند.
طبق گزارش این وزارتخانه، سیل خسارت هنگفت مالی نیز را به مردم وارد کرده است.
«احمدتمیم عظیمی»، سخنگوی وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث به روزنامه ۸صبح گفت که موجی از بارندگی‌هایی که از یازدهم اردیبهشت در این کشور آغاز شد، در ۱۳ ولایت سبب جاری‌شدن سیل شده است.
به گفته وی، این سیلاب‌ها تا بامداد روز چهارشنبه، پانزدهم اردیبهشت ادامه داشته است.
این ولایت‌ها شامل هرات، غور، بدخشان، پنجشیر، بامیان، دایکندی، بادغیس، تخار، میدان‌وردک، خوست، سمنگان، سرپل و بغلان می‌شوند.
بیش‌ترین تلفات در ولایت هرات به مردم وارد شده است.
به همین ترتیب غور از نظر تلفات در جایگاه دوم قرار دارد.
عظیمی همچنین گفت که براثر سیل ۷۰۰ خانه مسکونی به صورت بخشی و کلی تخریب شده و ۴۶۰ خانواده آواره شده‌ و همچنین هزاران هکتار زمین کشاورزی تخریب شده است.
وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث افغانستان اعلام کرد کمیته‌های ولایتی مبارزه با حوادث کار کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان را آغاز کرده است.
وی همچنین از آغاز بررسی و شناسایی آسیب‌دیدگان سیل خبر داد.
انتهای پیام/ ر