خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«قاسم آهنین‌جان» شاعر خوزستانی درگذشت

فارس | برگزیده، فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 - 10:12
«قاسم آهنین‌جان»، شاعر خوزستانی، شب گذشته ۱۴ اردیبهشت‌ماه، پس از سال‌ها مبارزه با سرطان درگذشت.
شاعر،درگذشت،خوزستاني،قاسم،خون،فارس،شب

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس «قاسم آهنین‌جان»، شاعر خوزستانی، شب گذشته ۱۴ اردیبهشت‌ماه در حالی که فقط ۶۳ سال داشت، پس از سال‌ها مبارزه با سرطان درگذشت.
بر اساس این گزارش، اولین کتاب شعر او با نام «ذکر خواب‌های بلوط» سال ۷۲ منتشر شده بود.
از دیگر آثار او می‌توان به «شاعر مرگ خویش می‌داند»، «خون و اشراق بر ارغوان جوشن‌ها»، «بخت تاریک در آفاق بنفشه و پروانه»، «گلی برای غریبان تا همیشه»، «برق رگ‌ها بر پولاد دریا»، «سوسن خاموش به‌وقت فراق»، «عطر غریب غزال مشرق‌ها»، «شاخه یاس به شام خرابات»، «لمعات خون» و «کودکی‌ها در شب سقاخانه» اشاره کرد.
عبدالرحیم سعیدی راد از شاعران کشورمان درباره مرحوم آهنین جان نوشت: قاسم از دوستان قدیم در دوران حضورم در اهواز بود.
محمدکاظم کاظمی هم در واکنش به درگذشت این شاعر اهل جنوب، زنده‌یاد آهنین‌جان را «شاعر رنج‌های عمیق» خواند.
خبرگزاری فارس درگذشت شاعر خوزستانی، را به خانواده وی تسلیت می‌گوید.
انتهای پیام/