خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 اردیبهشت 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

موتور جستجوی خبیر (اولین موتور جستجوی مفهومی دانش‌بنیان ایران):
رزولوشن صفحه شما برای نمایش نوار جستجو کم است!

چرا شکر خطرناک است؟

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 - 03:06
یک متخصص تغذیه گفت: شکر تأثیرات مخربی روی سوخت‌وساز بدن دارد و باعث بروز بیماری‌های مختلف می‌شود.
شكر،خوردن،بدن،ماده،مصرف،كاهش،افزايش،جوزاني،غدد،قند،تعادل

خلاصه خبر

او گفت: شکر یک ماده سمی برای بدن محسوب می‌شود که در طولانی مدت، عوارض خود را نشان می‌دهد.
این سم سفید باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی بدن مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می‌شود که میزان قند خون را تا حدود زیادی تحت تأثیر قرار می‌دهد.
کاهش وزن را در افراد چاق مشکل می‌سازد، زیرا با مصرف زیاد قند، مقدار انسولین خون افزایش می‌یابد که این منجر به افزایش ذخیره کربوهیدرات و چربی در بدن می‌شود.