اعلام حمایت کامل بایدن از عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی
تسنیم
|
بینالملل
|
چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 - 01:30
کاخ سفید از گفتوگوی رئیس جمهور آمریکا با ولیعهد ابوظبی خبر داد و گفت که جوبایدن در این گفتوگو حمایت کامل خود را از عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی اعلام کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المیادین، کاخ سفید از گفتوگوی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی خبر داد و تاکید کرد که بایدن در این گفتوگو بر شراکت بلندمدت بین دو کشور تاکید کرده است.
کاخ سفید در بیانیه خود تاکید کرد که رئیس جمهور آمریکا با ولیعهد ابوظبی درباره چالشهای منطقهای و جهانی بحث و تبادل نظر کردند.
بیانیه کاخ سفید افزود: بایدن بر اهمیت راهبردی برای عادی سازی روابط بین امارات و اسرائیل تاکید کرده است.
کاخ سفید تاکید کرد که بایدن حمایت کامل خود را برای تقویت و توسعه ترتیبات و تدابیر لازم برای عادی سازی روابط بین امارات و اسرائیل اعلام کرده است.
انتهای پیام/