خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعمیر یک فروند شناور سبک در صنایع دریایی شهید درویشی بندرعباس حادثه آفرید

فارس | سیاسی | شنبه، 17 فروردین 1398 - 19:05
در حین انجام تعمیرات یک فروند شناور سبک به دلیل بروز حادثه، سه تن از کارکنان خدوم صنعت شهید درویشی بندرعباس به درجه رفیع شهادت نائل گشتند.
خدوم،شناور،فروند،حين

در حین انجام تعمیرات یک فروند شناور سبک به دلیل بروز حادثه، سه تن از کارکنان خدوم صنعت شهید درویشی بندرعباس به درجه رفیع شهادت نائل گشتند.
به گزارش حوزه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس،‌ در حین انجام تعمیرات یک فروند شناور سبک به دلیل بروز حادثه، سه تن از کارکنان خدوم صنعت شهید درویشی بندرعباس به درجه رفیع شهادت نائل گشتند.
این حادثه ظهر امروز و در حین تعمیر اساسی یک فروند شناور سبک رخ داد و مجروح دیگری بر جای نگذاشته است.
صنایع دریایی ضمن اعلام این خبر، ضمن عرض تسلیت شهادت همکاران خدوم این صنعت، از درگاه خداوند متعال برای این شهیدان علو درجات و برای خانواده آنها صبر و اجر مسئلت کرد.
انتهای پیام/