خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش یک مقام عالی دولت به فایل صوتی ظریف: اگر حاج قاسم نبود هیچ توفیقی در سیاست خارجی نداشتیم‌/ شهید سلیمانی نگذاشت قدرت دیپلماسی ‌خدشه‌دار شود

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 14 اردیبهشت 1400 - 15:53
گروه استان‌ها ـ استاندار خراسان شمالی در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه گفت: اگر رشادت‌های نیروی قدس سپاه و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نبود٬ هیچ توفیقی در سیاست خارجی کسب نمی‌کردیم.
سپاه،حاج،ايران،قاسم،مذاكره،خارجه،وزارت،قدس،عرصه،ردپاي

محمد علی شجاعی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به انتشار فایل صوتی وزیر امورخارجه و برخی اظهارات وی نسبت به سردار سرافراز سپاه مقاومت٬ شهید حاج قاسم سلیمانی٬ اظهار داشت: از ابتدای انقلاب٬ هر جا توفیقی کسب شده٬ ردپای مجاهدت شهدای سپاه و رزمندگان جبهه مقاومت به خوبی دیده می‌شود.
وی افزود: با تمام وجود اعتقاد دارم که از ابتدای انقلاب و در همه رفع فتنه‌ها٬ می‌توان ردپای شریف‌ترین فرزندان این سرزمین را دید.
هر جا کرامتی به ایران اسلامی داده شده٬ رد پای شهدایی هم‌چون حاج قاسم دیده می‌شود.
نگاه انقلابی و جهادی همه جا افتخار آفریده است.
استاندار خراسان شمالی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه دشمنان ایران اسلامی و تلاش سپاه به ویژه سپاه قدس در شکستن حصر تحریم‌ها٬ گفت: اگر وجهه بین المللی سپاه در میدان مقاومت نبود٬ و اگر سپاه به عرصه بین‌المللی ورود نداشت٬ نمی‌توانسیتم پای مذاکره با قدرت‌های بزرگ بنشینیم.
امروز ایران عزیز یکی از پایه‌های ثابت مذاکره درباره موضوعات مهم جهانی و منطقه‌ای است.
شجاعی ادامه داد: اعمال قدرت ایران در منطقه٬ فقط و فقط به برکت نیروی قدس است.
اگر حاج قاسم نبود و رشادت‌های سپاه نبود٬ امروز در عرصه مذاکره نمی‌توانستیم دست بالا را داشته باشیم.
آن‌ها مانند یک حصار برای وزارت خارجه بودند.
وی افزود: سپاه قدس هم‌چون یک سایه برای وزارت خارجه بود و نگذاشت قدرت دیپلماسی کشور و غرور ملی خدشه دار شود.
نتیجه آن توفیقات نظام در عرصه بین‌المللی و جهانی است.
اگر امروز دنیا می خواهد با ایران مذاکره کند به همین دلیل است و منشاء آن وجود حاج قاسم عزیز است.
استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: همان‌طور که رهبری فرمودند٬ وزارت خارجه مجری سیاست‌های کلی نظام است و این برای همه وزارت‌خانه‌ها هم صادق است.
اگر وزارت خارجه می‌خواهد کارنامه ارائه دهد٬ بدون توجه به نقش حاج قاسم٬ هیچ کارنامه‌ای نداشت.
انتهای پیام/312/ش