خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیسی‌ها قید پاداش فیفا برای مطالبات برانکو را زدند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 17 فروردین 1398 - 18:05
مسئولان باشگاه پرسپولیس در صدد فراهم کردن مطالبات برانکو هستند تا با او تسویه حساب کنند.
باشگاه،پرسپوليس،برانكو،سرمربي،فوتبال،سرخپوشان،صدد،فيفا

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که ابتدای سال گذشته قرارداد خود را به مدت ۲ سال با سرخپوشان تمدید کرد، نزدیک به ١١ ماه دریافتی خاصی از باشگاه نداشته و به همین دلیل از دست مسئولان باشگاه ناراحت است.
او در هفته‌های گذشته نامه‌های متعددی به مسئولان ارسال کرده تا طلبش را دریافت کند، اما به نتیجه نرسیده است.
پس از رسیدن پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا، مدیران این باشگاه در صدد بودند تا از محل مطالبات خود از کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC و فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) حقوق برانکو را پرداخت کنند، اما رایزنی‌ها و تلاش‌ها در این زمینه نتیجه نداد تا ایرج عرب، مدیرعامل جدید باشگاه تصمیم بگیرد خودش مطالبات سرمربی تیم را تأمین کند.
با توجه به گلایه‌های برانکو طی چند روز اخیر مشخص شد که اگر سرخپوشان منتظر پاداش‌ها از فیفا باشند، زمان می‌برد تا طلب سرمربی کروات را پرداخت کنند و به همین دلیل مسئولان در صدد هستند تا هر چه زودتر طلب او را پرداخت کنند.
پرسپولیس ۶۹۶ هزار دلار از فیفا طلب دارد که هنوز این پول را وصول نکرده و مدیران این باشگاه در صدد هستند تا این پول را دریافت کنند هر چند به نظر می‌رسد وصول این پول طولانی شود.
بیشتر بخوانید:
حضور کامیابی نیا در تمرینات گروهی سرخپوشان
نعمتی، بهترین بازیکن/ پرسپولیس و تارتار، برترین تیم و سرمربی
نگاهی به تاریخچه دیدار‌های پرسپولیس و الاهلی
انتهای پیام/
پرسپولیسی ها درصدد تامین مطالبات برانکو