خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قرارداد فروش 30 جنگنده «رافائل» فرانسه به مصر

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 14 اردیبهشت 1400 - 10:53
مصر قرارداد تسلیحاتی با فرانسه برای تجهیز نیروهای مسلح این کشور به 30 جنگنده از نوع رافائل را به امضا رساند.
مصر،فرانسه،رافائل،فروش،جنگنده،30،نظامي،اعلام،الرفاعي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المیادین، «تامر الرفاعی» سخنگوی وزرات دفاع مصر اعلام کرد که کشورش قرارداد تسلیحاتی با فرانسه برای تجهیز نیروهای مسلح این کشور به 30 جنگنده از نوع رافائل را به امضا رسانده است.
وی افزود: در چارچوب اهتمام رهبران سیاسی به توسعه و مدرن کردن توان نظامی کشور، مصر و فرانسه قراردادی برای خرید 30 جنگنده از نوع رافائل به امضا رساندند.
الرفاعی تاکید کرد: یادآوری می‌شود که جنگنده‌های «رافائل» از شاخصه‌های جنگی عالی برخوردار است که علاوه بر توان اجرای ماموریت چند منظوره از قدرت مانور بالایی هم برخوردار است و به سیستم جنگ الکترونیکی پیشرفته مجهز است که به آن امکان انجام همه ماموریت های محوله را با اقتدار تمام می‌دهد.
همزمان وب سایت «دیسکلوز» هم اعلام کرد که فرانسه با فروش 30 جنگنده «رافائل» به دولت مصر در چارچوب معامله ای با ارزش 4.52 میلیارد دلار موافقت کرده است.
فرانسه از سال 2013 تا 2017 تأمین کننده اصلی تسلیحات نظامی مصر از جمله فروش 24 هواپیمای جنگی بوده است.
فروش تسلیحات نظامی به مصر در حالی انجام می‌شود که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه در ماه دسامبر گذشته اعلام کرد که فروش سلاح به مصر را منوط به حقوق بشر نمی‌کند، زیرا او نمی‌خواهد توانایی قاهره را برای مقابله با تروریسم در منطقه تضعیف کند، اظهار نظری که خشم منتقدان را برانگیخت.
انتهای پیام/