خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«داغی» به اتریش می‌رود

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 13 اردیبهشت 1400 - 16:24
«داغی» به کارگردانی فاطمه محمدی به جشنواره ملل اتریش راه یافت.
جشنواره،اتريش،كوتاه،فيلم،OF،داغي

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم کوتاه «داغی» به کارگردانی فاطمه محمدی در چهل و نهمین دوره جشنواره ملل اتریش حضور دارد.
جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه FESTIVAL OF NATIONS که از جشنواره‌های شناخته شده در اتریش است، هر ساله پذیرای فیلم‌های بلند و کوتاه در قالب‌های داستانی، مستند، تجربی و انیمیشن است که با دعوت رسمی از فیلمسازان منتخب به جشنواره در شهر لنزینگ اتریش برگزار می‌شود.
این جشنواره در روز اختتامیه و مراسم « Award Gala»، به فیلم‌های برنده شده توسط هیات داوران، جوایز Lenz را با سه نشان طلا، نقره و برنز در بخش‌های مختلف هر اثر اهدا می‌کنند.
جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه FESTIVAL OF NATIONS از ۲۳ تا ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۱ مصادف با یکم تا ششم مهر ماه در شهر لنزینگ اتریش برگزار می‌شود.
در خلاصه داستان داغی آمده است: حفیظ هر شب با شنیدن صدای تیراندازی در مرز، به آنجا می‌رود تا از متعلقات به جا مانده از اجساد مهاجران، برای گذران زندگی خود بردارد.
شبی میان اجساد متوجه دختری جوان و کودکش می‌شود که در گوشه‌ای مخفی شده‌اند.