خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمل کود اوره به استان‌ها ۲۸ درصد بیش از سهمیه انجام شد

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 13 اردیبهشت 1400 - 15:53
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از رشد ۲۸ درصدی حمل کود اوره سهمیه فروردین ماه سال ۱۴۰۰ به استان‌ها خبر داد.
كشاورزي،شركت،اوره،كود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حمید رسولی گفت: با وجود مقارن بودن با تعطیلات نوروز و محدودیت‌های تردد کامیون‌ها و تریلرها و همچنین موج چهارم کرونا مقدار کود اوره حمل شده به استان‌های سراسر کشور ۲۸ درصد بیش از سهمیه مصوب جهت توزیع توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بوده است.
وی افزود: بر اساس تأیید مدیریت امور هماهنگی و کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سهمیه مصوب کود اوره که باید از طریق شبکه بزرگ کارگزاری‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی طی فروردین ماه ۱۴۰۰ در سراسر کشور توزیع می‌شد، ۱۸۷ هزار و ۸۲۳ تن بود که با وجود مشکلات و محدودیت‌های مورد اشاره، مقدار حمل شده به استان‌ها به ۲۴۱ هزار و ۳۶۵ تن رسید که این مقدار ۲۸ درصد بیش از سهمیه مورد نظر بوده است.
گفتنی است؛ شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در سال ۱۳۹۹ نیز نزدیک به ۲ میلیون تن کود اوره در سراسر کشور تأمین، تدارک و توزیع کرده است.