خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی والنسیا اخراج شد

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 13 اردیبهشت 1400 - 15:31
سران باشگاه والنسیا سرمربی این تیم را در پی شکست خانگی‌اش مقابل بارسلونا اخراج کردند.
والنسيا،گراسيا،امتياز،اخراج،باشگاه،شكست،فصل،كسب

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از رادیو کادنا سر و نشریه آ اس اسپانیا، باشگاه والنسیا خاوی گراسیا سرمربی این تیم را در پی باخت خانگی شب گذشته (یکشنبه) مردانش برابر بارسلونا در هفته سی‌و‌چهارم لالیگا اخراج کرد.
والنسیا در حالی برای چهاردهمین بار در این فصل تن به شکست داد و برای ششمین هفته متوالی در کسب پیروزی ناکام ماند که گل اول بازی را هم به ثمر رسانده بود، اما در نهایت با نتیجه 3 بر 2 مغلوب شد.
این شکست خفاش‌ها را با 36 امتیاز در رده چهاردهم جدول نگه داشت تا کاسه صبر مدیران باشگاه از ناکامی‌های پی‌در‌پی تیم‌شان لبریز شود و تصمیم به اخراج گراسیا بگیرند.
والنسیا که از روز 21 مارس (اول فروردین 1400) تا به امروز از 18 امتیاز ممکن تنها سه امتیاز کسب کرده است نه تنها هیچ شانسی برای کسب سهمیه رقابت‌های اروپایی فصل آینده ندارد بلکه تنها شش امتیاز تا منطقه سقوط جدول فاصله دارد.
گراسیا در حالی از والنسیا اخراج می‌شود که این تیم را در 38 بازی هدایت کرد و حاصل کارش در آنها تنها 11 پیروزی بود و در مابقی بازی‌ها تیمش 12 بار مساوی کرد و 15 بار هم تن به شکست داد.
طبق اعلام باشگاه والنسیا وورو گونسالس 57 ساله، مدافع سابق این تیم که به‌عنوان دستیار خاوی گراسیا فعالیت داشت تا پایان فصل هدایت خفاش‌ها را عهده‌دار خواهد بود.
انتهای پیام/