خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخراج کارگران معتاد در خراسان شمالی ممنوع است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 13 اردیبهشت 1400 - 13:54
بجنورد- استاندار خراسان شمالی با ممنوع اعلام کردن اخراج کارگران معتاد در استان، گفت: اخراج کارگران به دلیل اعتیاد عواقب اجتماعی سنگینی دارد لذا این اقدام نباید صورت گیرد.
معتادان،سند،مخدر،مواد،اعتياد،پيشگيري،نرخ،اجرايي،استان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی شجاعی صبح دو شنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با اجرایی شدن تمام مصوبات ستاد مبارزه با مواد مخدر به دنبال منفی کردن نرخ رشد تعداد معتادان استان هستیم و این اصلی‌ترین هدف ستاد است.
استاندار خراسان شمالی ادامه داد: در سند جامع پیشگیری از مواد مخدر تاکید بسیاری بر مقوله پیشگیری شده تا از این طریق تعداد زندانیان این حوزه کاهش یابد.
وی با اشاره به موفقیت دستگاه‌های اجرایی متولی استان در دو سال اخیر در حوزه کاهش تعداد معتادان، افزود: در سند جامع پیشگیری از مواد مخدر تمامی جزئیات و اقدامات در سطح شهرستان‌ها، روستاها و محلات آسیب دیده پیش بینی شده لذا تنها نباید به این موفقیت اکتفا کرد.
شجاعی با تاکید بر اینکه بر اساس این سند برای تمام دستگاه‌های اجرایی عضو این شورا وظایفی تعریف شده، گفت: اگر تمام این دستگاه‌های اجرایی به وظایف خود به درستی عمل کنند شاهد کاهش نرخ تعداد معتادان استان خواهیم بود.
استاندار خراسان شمالی بر اهمیت سند جامع پیشگیری از مواد مخدر استان تاکید کرد و بیان داشت: وظیفه ما بیان آمار تعداد معتادان یا تعداد مراکز ترک اعتیاد نیست بلکه باید مطابق با این سند به عنوان تابلوی راه، به دنبال کاهش تعداد معتادان و نرخ اعتیاد باشیم.
وی تصریح کرد: آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای هم باید در اولویت اصلی کار قرار گیرد لذا مجموعه آموزش و پرورش با افزایش نرخ باسوادی می‌تواند کمک قابل توجهی به این حوزه داشته باشد.
شجاعی همچنین اخراج کارگران به دلیل اعتیاد را ممنوع کرد و گفت: اخراج افراد به دلیل اعتیاد نباید انجام شود بلکه باید به سمت درمان قطعی این افراد رفت زیرا جبران عواقب اجتماعی ناشی از اخراج کار سختی است.