خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیرخانه دائمی ستاد حمایت از آسیب‌دیدگان سیل در وزارت رفاه ایجاد شد

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 17 فروردین 1398 - 16:29
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ایجاد دبیرخانه دائمی ستاد حمایت از آسیب دیدگان سیل در این وزارتخانه خبر داد.
سيل،اجتماعي،تعاون،رفاه،شريعتمداري،مناطق،كمك،وحدت،ادامه،سياسي ...

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد شریعتمداری با لغو دیدارهای نوروزی در نشست‌های جداگانه با معاونان، مشاوران و مدیران کل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان های تابعه در ستاد حمایت از آسیب دیدگان سیل، ابعاد مختلف، جزئیات و چگونگی ادامه روند خدمت‌رسانی به آسیب دیدگان سیل را بررسی کرد.
شریعتمداری اضافه کرد: همدلی، صفا، صمیمیت و یکپارچگی ملت، موضوعاتی انکار ناپذیر است اما متأسفانه عده‌ای آگاهانه یا ناآگاهانه همسو با سیاست‌های دشمنان خارجی تلاش می‌کنند مردم را نا امید کنند که این امر خیانت است و باید همگان تلاش کنند وحدت و یکپارچگی مردم که به لطف خداوند و کوری چشم دشمنان برقرار شده است، تقویت شود.
شریعتمداری با اشاره به فعالیت دبیرخانه دائمی ستاد حمایت از آسیب‌دیدگان سیل در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای رسیدگی به مشکلات سیل زدگان، اظهار داشت: تمامی دستگاه‌های تابعه این وزارتخانه از هیچ اقدامی برای رفع مشکلات هموطنان دریغ نخواهند کرد و خدمات ما به مناطق سیل زده تا روز آخر عادی شدن شرایط کار و زندگی مردم تداوم خواهد داشت.
وی افزود: جوامع تحت پوشش سازمان‌های بیمه‌گر و سازمان‌های خدمت‌رسان تابعه این وزارتخانه باید از خدمات این دستگاه‌ها برخوردار باشند.
بازنشستگان تأمین اجتماعی باید این سازمان را در شرایط سخت پشتیبان خود بدانند و تأمین اجتماعی باید مسائل آنان را پیگیری کند.
شریعتمداری ادامه داد: دستگاه‌های تابعه آسیب‌دیدگان را همچون اعضای خانواده خود بدانند و از تمامی امکانات و ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی استفاده کنند؛ هماهنگی و هم‌افزایی بین دستگاه‌های مختلف نیز می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد و به ویژه از ظرفیت شرکت‌های سرمایه‌گذاری نیز برای امدادرسانی و رفع مشکلات آسیب‌دیدگان استفاده شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر لزوم تداوم اقدامات و خدمات این وزارتخانه و دستگاه‌های تابعه در مناطق سیل‌زده، گفت: بعد از مرحله امدادرسانی که در حال حاضر با جدیت در حال انجام است، برای ساماندهی زندگی مردم این مناطق نیز وظایف و تعهداتی برعهده خواهیم داشت که برقراری بیمه بیکاری برای افراد شاغل و تحت پوشش تأمین اجتماعی از مهم‌ترین این مسائل است.
در زمینه مشاغل غیر رسمی و فاقد بیمه نیز بایستی از منابع دولتی برای حمایت از افراد استفاده شود.
شریعتمداری ادامه داد: در مرحله بعد از آن نیز برای شروع دوباره کارها و احیای واحدهای تولیدی باید برنامه‌ریزی کنیم و در کنار تولیدکنندگان و کارگران باشیم تا رونق اقتصادی و زندگی عادی در این مناطق بار دیگر از سرگرفته شود و این موضوع در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام رونق تولید نامگذاری شده است، اهمیت مضاعف دارد و باید برای رونق زندگی مردم در مناطق سیل‌زده تلاش مضاعف داشته باشیم.
کمک به سیل زدگان باید منشاء وحدت ملی برای ارائه خدمات بهتر باشد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کمک به سیل زدگان باید منشاء وحدت ملی برای ارائه خدمات بهتر باشد.
شریعتمداری ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابتدای وقوع سیل، خدمات رسانی به مردم سیل زده را آغاز کرده و در این مناطق به صورت مستمر و بدون هیچگونه تشریفاتی حضور داشته و هرگز از موضوع سیل غافل نبوده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: جامعه آسیب دیده در شرایط فعلی نیاز به بازسازی روحی دارد.
شریعتمداری تأکید کرد: گاهی برخی از کارها وجه سیاسی پیدا می‌کند و متاسفانه سیل بازی یا سیاسی کاری تبدیل به بخشی از برنامه‌ها می‌شود لذا این نقیصه باید رفع شود بنابراین همه مسؤولان موظفند وجه سیاسی اقدامات را کاهش دهند و سیاسی کاری را با سیل بازی آمیخته نکنند و بتوانند کار جدی برای کمک به آسیب دیدگان انجام دهند.
وی گفت: سیاسی دیدن سیل خیانت به کشور است و مناطق سیل زده نباید آوردگاه جناح‌های سیاسی باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه کمک به سیل‌زدگان باید منشأ وحدت و یکپارچگی ملی برای ارائه خدمات بهتر باشد، در ادامه بر ضرورت یکپارچگی ملی در شرایط کنونی تأکید و اظهار کرد: برای کمک به هموطنان سیل زده به وحدت ملی نیاز داریم و همه دستگاه‌ها باید با هماهنگی ستاد بحران کمک و حمایت‌های خود را انجام دهند.
وی با بیان اینکه پس از سیل سهمگین شاهد سیل مهربانی ایرانیان بودیم، ادامه داد: خوشبختانه وحدت خوبی میان دستگاه‌ها وجود دارد و همگی همکاری خوبی با ستاد مرکزی بحران دارند و در کنار هم کار می‌کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در همان ساعات اولیه وقوع سیل کارت همه مددجویان بهزیستی تا 3 برابر شارژ و اقدامات اولیه انجام شد؛ تسهیل در پرداخت وام قرض الحسنه 5 میلیون تومانی نیز در این مدت انجام و با اولویت معلولین، مددجویان و بازنشستگان کمک به امور تخصیص به ساخت و ساز انجام شد.
انتهای پیام/