خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته شدن 8 نیروی امنیتی در حمله طالبان به شمال شرق افغانستان

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 - 16:13
منابع امنیتی اعلام کردند که در پی حمله طالبان به پاسگاه نیروهای امنیتی در ولایت بدخشان 8 نیروی امنیتی کشته و 6 تن دیگر زخمی شدند.
طالبان،حمله،نيروهاي،بدخشان،امنيتي،پاسگاه،ولايت،زخمي

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، منابع امنیتی خبردادند که در پی حمله گروهی طالبان به پاسگاه نیروهای امنیتی در شهرستان «وردوج» ولایت «بدخشان» 8 نفر کشته و 6 تن دیگر نیز زخمی شدند.
«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز در بیانیه‌ای مدعی شد که در این حمله 8 نیروی پلیس و خیزش مردمی کشته و 15 تن دیگر نیز زخمی شدند.
به گزارش «خامه پرس»، مقامات محلی ولایت بدخشان نیز حمله طالبان به پاسگاه نیروهای پلیس در شهرستان وردوج را تایید می‌کنند، اما درباره تلفات این حمله چیزی نمی‌گویند.
وردوج از شهرستان‌های ناامن و تحت درگیری افغانستان محسوب می‌شود که طالبان در آن حضور گسترده‌ای دارد.
حدود 10 روز پیش نیز طالبان به چندین پاسگاه در ولایت بدخشان حمله کردند که تعدادی کشته و زخمی برجا گذاشته بود.
«عبدالله ناجی نظری» عضو شورای ولایتی بدخشان گفته بود که طالبان به پاسگاه‌های نیروهای امنیتی در حدفاصل شهرستان‌های «زیباک» و «وردوج» حمله کردند.
حملات طالبان به نیروهای امنیتی افغانستان در حالی ادامه دارد که سرنوشت مذاکرات بین‌الافغانی با ابهام روبرو است و نیروهای خارجی نیز از روز گذشته روند خروج را آغاز کرده‌اند.
اوایل فروردین سال جاری ژنرال «اسکات میلر» فرمانده ارشد نظامیان آمریکایی و ناتو در افغانستان اظهارداشت که درگیری‌های کنونی نشان دهنده این است که نه تنها "عملیات بهاری" طالبان باوجود توافق قطر آغاز خواهد شد ، بلکه درگیری‌ها در فصل جنگی جدید ممکن است شدیدتر از قبل باشد.
انتهای پیام/.