خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکایت دستیار سابق مجیدی به فیفا رسید/ پنجره استقلال در خطر بسته شدن

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 - 14:59
شکایت نبوشا میلیشیچ لکیچ دستیار سابق فرهاد مجیدی به فیفا وصول شده و تا زمانی که این پول پرداخت نشود، استقلال حق فعالیت در ۲ پنجره نقل و انتقالاتی را نخواهد داشت.
استقلال،نقل،انتقالات،پنجره

شکایت نبوشا میلیشیچ لکیچ دستیار سابق فرهاد مجیدی به فیفا وصول شده و تا زمانی که این پول پرداخت نشود، استقلال حق فعالیت در ۲ پنجره نقل و انتقالاتی را نخواهد داشت.
به گزارش ایسنا، نبوشا میلیشیچ لکیچ دستیار صربستانی فرهاد مجیدی در فصل قبل استقلال بود که پس از زمان کوتاهی حضور در جمع آبی‌پوشان، از این تیم جدا شد.
پس از جدایی این مربی و عدم دریافت مطالباتش، لکیچ شکایت خود را به فیفا برد و پس از وصول این شکایت، دردسری تازه برای استقلال به وجود آورده است و اگر باشگاه استقلال پول این مربی را پرداخت نکند، نمی‌تواند در پنجره تابستانی نقل و انتقالات فعالیتی داشته باشد.
باشگاه استقلال در این مدت چندین بار با پرونده‌های مطالبات خارجی خود مواجه شده است و چندی پیش به خاطر پرونده بودوروف، پنجره نقل و انتقالات استقلال به خطر افتاده بود.
همانطور که مشخص است تا زمان شروع فصل نقل و انتقالات، پنجره‌ای برای هیچ باشگاهی وجود ندارد و اگر وصول شکایت در بازه زمانی نقل و انتقالات باشد، آن موقع است که می‌توان گفت پنجره نقل و انتقالات بسته شده است.
انتهای پیام