سردرگمی فعالان اقتصادی به دلیل تعدد قوانین/اهمیت بهبود فضای کسب و کار
رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید در مجلس با تاکید بر لزوم افزایش قدرت ریسک پذیری در بین مدیران اقتصادی، گفت: تعدد قوانین یکی از موانع اصلی در بخش تولید است.

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید در مجلس با تاکید بر لزوم افزایش قدرت ریسک پذیری در بین مدیران اقتصادی، گفت: تعدد قوانین یکی از موانع اصلی در بخش تولید است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژهای با عنوان «لزوم تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و پشتیبانی از تولید ملی» خواستار پیگیری این موضوع شدند.
در این زمینه، سید شمس الدین حسینی، رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید در مجلس شورای اسلامی در جلسه هماندیشی و ارائه بسته پیشنهادی وزارت صمت در زمینه پشتیبانی و مانعزدایی از بخش تولید ضمن تشریح وضعیت اقتصادی کشور گفت: با توجه به شرایطی که وجود دارد، گرچه همچنان مشکلات مربوط به تحریمها و شیوع بیماری کرونا ادامه دارد، اما چشمانداز سال ۱۴۰۰ بهتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر قدرت ریسکپذیری در بین مدیران کاهش پیدا کرده است، افزود: نمیتوان از مدیری که قدرت ریسک پذیری ندارد، انتظار کارهای بزرگ داشت و در کنار این موضوع، مسئله کاهش هم افزایی بین بخشهای مختلف هم وجود دارد که این موضوع نیز باعث ایجاد مشکلات و موانع متعددی در حوزه اقتصادی شده است.
وی تصریح کرد: موضوع تعدد مجوزها برای انجام یک فعالیت اقتصادی باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
در حال حاضر یک فعال اقتصادی برای اخذ مجوز بین دستگاهها و بخشهای مختلف سردرگم است و برای بهبود فضای کسب و کار لازم است، این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
حسینی به اصلاح ماده ۷ قانون اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی اشاره کرد و گفت: سال گذشته اصلاح این ماده را داشتیم و اگر اعتقاد بر اجرای جدی آن باشد، نیاز به قانون جدید وجود ندارد.
بنابراین لازم است این ماده در دستور کار جلسهای متشکل از همه دستگاههای مرتبط قرار گیرد و از ظرفیت آن استفاده شود.
وی با اشاره به مشکلات مربوط به نقدینگی، تامین مالی و بازار سرمایه در بخش تولید اشاره و با تاکید بر جلوگیری از ایجاد انحصار، گفت: یکی از موضوعاتی که وزیر صمت در قانون برنامه بودجه به آن اشاره کرد، موضوع معادن و استفاده از ظرفیت آنها بود.
اگر بتوانیم زنجیره تولید ۲۰ درصد از معادن کشور را تکمیل کنیم بسیاری از مشکلات مربوط به بودجه حل خواهد شد و باید در این زمینه نیز اقدامات مناسب را انجام داد.
انتهای پیام/ب