خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرانه فضاهای ورزشی در شوط افزایش می یابد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 - 12:13
فرماندار شوط از افزایش سرانه فضاهای ورزشی این شهرستان خبر داد.
ورزشي،شوط،طرح،شهرستان،سرانه،سالن،فرماندار،فضاهاي

ایسنا/آذربایجان غربی فرماندار شوط از افزایش سرانه فضاهای ورزشی این شهرستان خبر داد.
حسن عبدالعی اصل در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه با اتمام و تکمیل طرح های ورزشی شوط ، سرانه فضاهای ورزشی این شهرستان به استاندارد کشوری می رسد، اظهار کرد در حال حاضر ۷ طرح ورزشی در شوط در دست اجرا است که ۵ طرح ورزشی سالن سرپویده در مراکز دهستانها و شهر یولاگلدی ومرگنلر و ۲ طرح ورزشی شامل خانه کشتی ، سالن چند منظوره شهید سلیمانی است.
به گفته وی این طرح ها پیشرفت فیزیکی ۳۰ الی ۹۵ درصد دارند و تاپایان سال ۲ طرح ورزشی به بهره برداری خواهند رسید.
فرماندار شوط در این خصوص همچنین گفت: برای تکمیل این سالن های ورزشی تابه حال ۱۲۰میلیارد ریال از اعتبارات استانی ملی و کمک سازمان منطقه ازاد ماکو استفاده کردیم.
عبدالهی اصل تاکید کرد: درجهت افزایش سرانه فضاهای ورزشی شهرستان شوط سرمایه گذاران بخش خصوصی ۲ طرح ورزشی دردست اجرا دارند.
فرماندار شوط افزود: با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بزرگترین مجتمع ورزشی آبی و استخر مجهز سرپوشیده و سالن ورزشی چمن مصنوعی با اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانی در شهرستان شوط در حال اجراست.
وی با تاکید براینکه در آینده نزدیک عملیات اجرایی ۴ طرح ورزشی روباز در روستاهای شهرستان شوط اغاز می شود، افزود: با اتمام و تکمیل طرح ورزشی شهرستان شوط سرانه فضا های ورزشی این شهرستان از ۴۳ صدم سانتی متر به ۸۷ صدم سانتی متر می رسد.
انتهای پیام