خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش اهدای خون در استان سمنان/ ۱۵۰۰ واحد پلاسما جمع آوری شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 - 10:56
سمنان- مدیرکل انتقال خون استان سمنان با اشاره به کاهش اهدای خون طی ماه مبارک رمضان در استان گفت: تاکنون یک هزار و ۵۰۰ واحد پلاسما از بهبود یافتگان کرونایی جمع آوری شده است.
خون،استان،اهداي،سمنان،خوني،فروردين،بانوان

وحید بغدادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در تعطیلات نوروزی شاهد افزایش ۳۰ درصدی در زمینه اهدای خون در استان سمنان بودیم، اظهار داشت: در فروردین ماه سال جاری سه هزار و ۲۳۹ نفر به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد دو هزار و ۵۶۶ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی با تاکید بر اینکه در این مدت نسبت به فروردین سال گذشته میزان خون‌گیری ۲۰ درصد افزایش داشته است، افزود: با آغاز ماه مبارک رمضان و شیوع پیک جدید کرونا و اِعمال برخی محدودیت‌های تردد شاهد کاهش مراجعات مردمی و اهدای خون در سطح استان هستیم.
ضرورا مشارکت بیشتر مردم
مدیرکل انتقال خون استان سمنان با بیان اینکه در حال حاضر (تا آخرین روز قبل از لیالی قدر) میزان ذخایر خونی در این استان مطلوب است، گفت: امّا حفظ این وضعیت نیازمند مشارکت بیشتر مردم در راستای اهدای خون است.
بغدادی با اشاره به اینکه بانوان بیشترین مصرف کننده و کمترین اهدا کننده خون و فرآورده‌های خونی هستند، بیان کرد: میزان اهدای خون بانوان در استان سمنان نسبت به فروردین ماه سال گذشته یک درصد رشد داشت و باید فرهنگ سازی در زمینه افزایش مشارکت بانوان در این راستا تداوم یابد.
وی یادآور شد: از ابتدای آغاز روش پلاسما درمانی در مراکز درمان بیماران کرونایی، تاکنون یک هزار و ۵۰۰ واحد پلاسمای خونی از بهبود یافتگان کرونایی در استان سمنان جمع‌آوری و بین مراکز درمانی این استان توزیع شده است.
به گزارش مهر، در شب‌های قدر محدودیت ترافیکی برداشته شده است همچنین محدودیتی برای اهدای خون در پایگاه‌های انتقال خون استان وجود ندارد و مردم به راحتی می‌توانند خون اهدا کنند.