خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی به «پایگاه ملک خالد» در عربستان سعودی

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 - 05:41
سخنگوی نیروهای مسلح یمن با اعلام خبر اجرای عملیات پهپادی علیه اهداف نظامی در پایگاه هوایی «ملک خالد» عربستان گفت که هدف مذکور با دقت مورد اصابت قرار گرفته است.
سعودي،خميس،متجاوز،خالد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه جروزالم پست، سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی بامداد یکشنبه مدعی رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد انتحاری متعلق به نیروهای مسلح یمن شد که به سمت «خمیس مشیط» در جنوب عربستان سعودی در حال پرواز بود.
این در حالی است که سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه هوایی «ملک خالد» متعلق به ائتلاف متجاوز سعودی در «خمیس مشیط» را با پهپاد «قاصف کی ۲» هدف قرار دادند.
شبکه المسیره به نقل از سریع گزارش داد: «به لطف خدا، در عملیات تهاجمی علیه پایگاه هوایی ملک خالد، آسیب دقیقی به آن وارد شد و این عملیات ما پاسخی قانونی به تشدید تجاوزها و محاصره است».