خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چگونه به موکب‌های مستقر در مناطق سیل‌زده کمک کنیم؟

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 17 فروردین 1398 - 14:57
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اعلام خبر آغاز خدمات‌دهی موکب‌های اربعینی در مناطق سیل‌زده خوزستان و لرستان از عموم هموطنان عزیز دعوت کرد تا با اهداء کمک‌های نقدی خود، پشتیبان این موکب‌ها باشند.
مناطق،هموطنان،اربعين،مستقر،اظهار،233،خادمان،عاليات

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ حسن پلارک اظهار کرد: در پی صدور بیانیه سردار سلیمانی برای گسیل موکب‌های اربعینی به مناطق سیل‌زده لرستان و خوزستان، هم‌اکنون تعدادی از این موکب‌ها در مناطق تعیین شده مستقر و خدمات‌دهی خود را آغاز کرده و تعداد دیگری نیز در حال اعزام هستند.
وی با بیان اینکه تجربه و نیت خالصانه خادمان و مدیران موکب‌ها پشتوانه خوبی برای بهره‌گیری از این ظرفیت در شرایط بحرانی است، اظهار داشت: از آنجا که این ماموریت در پی شرایط اظطراری و غیرقابل پیش‌بینی شده به موکب‌ها سپرده شده است، نیازمند پشتیبانی مردمی هستیم.
وی با بیان اینکه هموطنان عزیز می‌توانند با شماره‌گیری کد ستاره 233 مربع(#233*) و گزینه اربعین، کمک‌های خود را به موکب‌های مستقر در مناطق سیل‌زده اهداء کنند، افزود: این موکب‌ها یک ماه در مناطق سیل‌زده خوزستان و لرستان به هموطنان سیل‌زده خدمات خواهند داد.
پلارک اظهار کرد: اگرچه از روزهای آغازین بحران سیل، هموطنان عزیز اقدام به ارسال کمک‌ها به مناطق سیل‌زده کرده‌اند اما به اذعان مسئولان از روز گذشته و در پی صدور بیانیه سردار سلیمانی، شاهد موج جدیدی از کمک‌های مردمی هستیم که نشان‌دهنده اعتماد عمومی به موکب‌های اربعین و خادمان اهل بیت علیهم‌السلام است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه قرارگاه شبانه‌روزی به‌منظور مدیریت و هماهنگی بین موکب‌ها و دستگاه‌های مختلف در ستاد بازسازی عتبات عالیات تشکیل شده است، یادآور شد: پس از زلزله ویرانگر سال 96کرمانشاه نیز موکب‌های اربعین در مناطق زلزله زده مستقر و با طبخ غذای گرم و توزیع میان وعده به هموطنان خدمات ارائه کردند.
انتهای پیام/