سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساخت و خرید ۸۳۸ واحد مسکن برای مددجویان کردستانی

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 - 00:31
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان از ساخت و خرید ۸۳۸ واحد مسکن برای مددجویان کردستانی در سال گذشته خبر داد.
مسكن،مددجويان،واحد،شهرسازي،اداره،كردستاني

ایسنا/کردستان مدیرکل کمیته امداد استان کردستان از ساخت و خرید ۸۳۸ واحد مسکن برای مددجویان کردستانی در سال گذشته خبر داد.
محمد رسول شیخی زاده در دیدار با مدیر کل جدید اداره راه و شهرسازی استان کردستان ضمن تبریک انتصاب وی اظهار کرد: از مجموع ۸۳۸ واحد مسکن تامین شده مددجویان کردستانی در سال گذشته ۶۱۸ واحد برای مددجویان روستایی و ۲۲۰ واحد آن نیز برای مددجویان شهری بوده است.
وی افزود: این نهاد مسکن مددجویان را از طریق پرداخت کمک‌های بلاعوض و تسهیلات قرض الحسنه و همچنین همکاری اداره راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، سازمان برنامه و بودجه و سپاه تامین می‌کند.
شیخی زاده گفت: با حمایت اداره راه و شهرسازی ساخت ۲۴۶ واحد مسکن در شهرهای دیواندره، بیجار، قروه و دهگلان آغاز شده است.
وی ادامه داد: حل مشکل مسکن به عنوان یکی از مهم‌ترین نیازهای خانوار به اندازه بحث اشتغال و رفع مسئله بیکاری مهم و ضروری است.
انتهای پیام